Бягам.... когато ми писне...... тази година за първи път се събрахме целият клас и се изнизахме от последен блок.... В последствие директорката ни разката фамилията, оказахме се с наказание, с пет отсъствия по-малко, и сега който превиши 5, отива да си говори с директорката........ която в крайна сметка го оставя намира...
. Запознайте директорката с метода "Едни яки момчета дето срещнах в бара. А гошо даже носи оловна тръба "
_________________ Arguing on the internet is like running in the Special Olympics. Even if you win you're still retarded.[/b]
бягам само ако не съм готов за изпитване(или не съм си направил пищовите, ако е за контролно). иначе не ми се налага. даскалите са ми свестни(като изключим 2-ма, ама не се оплаквам ^^). в уроците често става интересно. разпускащо е. пък и ако съм уморен, заспивам. и сега не съм се претрудил от началото на годината(като изключим последната седмица на срока(т.е. тази) в коя се оформях) си изкарах стипендията и съм повече от доволен. ^^
Е, аз като един примерен единадесетокласник имам 90-на извинени отсъсвия... Случва с да отсъствам... По цял ден... После умората ми държи още един ден... Накрая стават три-четири....
Не се оплаквам от учебна ангажираност...
Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 8:53 pm
LaDyDMC
Регистриран на: Сря Фев 07, 2007 12:23 am Мнения: 1401 Местоположение: Somewhere there....Right in the middle of nowhere...
Когато реша да не ходя на даскало не бягам ами си ходя най-спокойно А иначе когато е напечено и трябва да ме изпитват или пък просто не ми се ходи на даскало- да чупя се. Правила съм и двете- махала съм се за цял ден, но също така и за по един час
_________________ tifa-sama's anime sister *hug*
Заглавие:
Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 9:51 pm
Strawberrysan
Регистриран на: Чет Яну 05, 2006 4:38 pm Мнения: 495 Местоположение: Into a world where the air I breathe is mine...
12 клас е чудо ако сме повече от половината в час - обикновено 7-8 от 27. Аз най-често си седя ако има поне 3-4 души около мене и си пиша нещо по японски ако пък всички се изнесат се забивам да си пиша в някоя градинка. Класната е пич и не я грее изобщо повечето даскали също така че вече даже не се говори за бягство като такова - тръгваме ли си? Тръгваме си. И всички се изнасят на групички никой никой не чака просто се знае че всички се изнасят в рамките на едно 10-тина минути.
Иначе преди бягах за да цъкам в някое клубче . Не ми се е случвало прекалено често все-пак нормалното веднъж на седмица за един максимум два часа. По онова време (4-5-ти клас) така и така ни сменяха учителите през ден и ние се възползвахме изцяло от информационната мъгла в 31-во тогавашната Бастилия.
моля ви се, `бягане` наистина е грозна дума... ние си тръгваме целия клас и то с гордо вдигнати глави... Не се случва често, ама успеем ли - успява целия клас и не ни пишат отсъствия. ^^ Which is kinda fun and we need really more practice ^^
_________________ The gyms you go to are crowded with guys trying to look like men, as if being a man means looking the way a sculptor or an art director says
Заглавие:
Публикувано на: Сря Фев 21, 2007 1:12 am
tifa-sama
Bass addicted
Регистриран на: Сря Яну 17, 2007 10:36 pm Мнения: 1862 Местоположение: къъъ~де ли не :P
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 13 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения