|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 10:13 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 7:38 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Чапа е супер!!! Чакаме само да се преведе. Със сигурност ще има цензура в анимето . Гинджоу го разпарчетоса .
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 10:48 pm |
Hajutze |
|
|
|
Чудно ми е как да му викам ... прилича на а) затворник б) Zebraman ... Yup ... I'll go with Zebramaaan.
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Юни 08, 2011 11:48 pm |
|
trancer4e4life |
|
|
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
|
Вече мога да кажа със сигурност, че чапа ми хареса тотално! Най-добрия досега! А Гинджоу с неговите думи направо ме убиваше . Темпото е екстра, ама другата седмица вероятно ще има лекуване и говорене. Дам.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Юни 09, 2011 12:13 am |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Викаш предпочиташ 10 трейнинг чаптъра, дето само се блокват и блокват суърд атаки, и плямпат само :protect, resolve, protect, friends, resolve и т.н. Изненадан съм, че всичко приключи толкова бързо, и беше сравнително брутална тренировка за Bleach стандартите. Дано да приключват скоро с тая арка(признавам си, бекраундите на Гинджо и Тсукишима са ми доста интересни, но все пак предпочитам да се изяснят някои старички въпроси).
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Юни 10, 2011 1:16 am |
|
DiaDora |
|
|
|
На Ичи как му порнаха сладките кривогледи очички.... тва чак и мен ме изненада,...баси, нов елемент
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|