|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 10:23 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 30, 2007 2:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=302.jpg) |
inuyasha |
RyuKo FanSubs |
Регистриран на: Пет Сеп 09, 2005 12:02 pm Мнения: 1070 Местоположение: Някъде в пространството
|
Да наистина много добро аниме, има точно критерийте, които винаги търся за аниме - хубав арт, много тупаници и супер сили. Мацките наистина къртят, обаче и тоя с лилавата коса ме кефи, а този с дървения меч е егати пича, голям бака е. Само малко задълбочение в предисторията трябва, но все пак 1 епизод... има време. Ми к'во да кажа друго за сега ще се следи, по-нататък ще видиме как ще се развие действието.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 31, 2007 10:46 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4756_1235402323.jpg) |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
той е излезнал на 26ти още, друг е въпроса от shinsen, зашо така се бавят. Този епизод трябваше да беше излезнал преведен преди 14-16 часа... какво да се прави ще чакаме
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 31, 2007 11:04 pm |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
така е, но първи епизод го направиха с доста добра скорост, а като гледам този проект се очертава да им стане най-добрия ако продължи така анимето. дано за в бъдеще превода на това аниме да бъде с предимство, наистина shinsen много анимета носят на гърба си и явно едва смогват
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 10, 2007 8:59 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
TIME TO DIE
баси начина да почнеш опенинг
това епче нешо кат пред история се появава май ![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif) ама пак не обяснява кой как си получава силите (мисла че тоя със синята дълга коса им ги дава щот той имаше и ръкъвичка и праста си хапа и напраоо... )
Това зомби ли е призрак ли дет се биха с него много ма изкефи как му се отлепиха ноктите и как му изкочи грабнака
А кат влезнаха в безерк моде ми напълниха душата
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Фев 10, 2007 9:28 pm |
spiralkinda |
Цар Алко |
|
OP темата определено ме радва ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) , подкрепям мнението на Thaw и съшо така бих добавил колко яко ги казва заклинанията този с дългата коса
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 2:06 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Много добре със втория епизод, много добре! (опа пък на мене ми хареса, даже за първи път слушам 2пъти оп ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) може би заради time to die ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
бтв само на мене ли тия рамени и техники ми миришат познато?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 2:20 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=3144.jpg) |
Thaw |
|
Регистриран на: Вто Фев 28, 2006 12:01 am Мнения: 613 Местоположение: Видин
|
MooNFandrA написа: Много добре със втория епизод, много добре! (опа пък на мене ми хареса, даже за първи път слушам 2пъти оп ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) може би заради time to die ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) ) бтв само на мене ли тия рамени и техники ми миришат познато?
Eeee ти сега... не само Наруто яде рамен
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 4:09 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4318_1267384268.jpg) |
HollowMan |
|
Регистриран на: Съб Апр 29, 2006 3:39 am Мнения: 691 Местоположение: EXILED
|
готина ретроспекция... само можеше малко повечко да се сбият с тоя от клуба по борба, щеше да стане готин бой, вместо "Оджоо-сама"-та ги прекъсне... -_-' . нещо пак не можах да схвана оня стареца и другите двама, дето му викаха Аникин на пича с меча кви са(ма те така или иначе фърлят топа...). и ся излиза, че те преди тоя демон да се появи още нямат super powers, така ли?... (шото оня учителя на каратиста ми са стори многу... абе се едно че с мисия го изпраща, знам ли...)... ае стига и аз с глупостите... -_-'''
PS: а Shinsen-subs рулират просто ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) егати идиотите...
Цитат: Sorry for the delay on the release. Turns out that the server room that houses our FTP was built on an old Indian Burial Ground, and that indian ghosts absolutely HATE bad J-Metal opening themes. Anyway, so we had to deal with a haunted QC channel for two weeks, and a pesky ghost that kept screwing up sign positionings... (а и тва накрая на обеснителните бележки израдва доста ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) )
и като заключение: епизода беше върха просто. дано да продължат с такова темпо на развитие и занапред. (а, и дано S-S земат да наваксат с епизодите ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) )
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 11, 2007 12:53 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2149_1515415551.png) |
Moon |
Културовед |
Регистриран на: Чет Яну 12, 2006 2:33 pm Мнения: 5194 Местоположение: Nemuri no Mori
|
Thaw написа: Eeee ти сега... не само Наруто яде рамен ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
абе не ми беше основната идея рамена (въпреки че можеха да кажат "Въри да та завидъ на една сорова риба" или "...изсъхнали сливи")
ама тия техники с Fuku, Juu, Mou, Mu, Ryou ... Zen! (мале кви ги говоря?! ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ) вярно, че обикновенно съм паранойк по отношение на "тва е крадено от еди-каде-си" ама тия сийлове пък в втория еп? Но идеа просто...
пък относно забавянето ... абе аз си знаех, че индиянските призраци са проблема
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|