|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 4:48 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Любими теми и раздели?  Публикувано на: Пон Апр 12, 2010 5:40 pm |
 |
flssdd |
|
 |
Регистриран на: Чет Юни 18, 2009 1:00 am Мнения: 1746 Местоположение: Bakatown
|
По някой път се усещам, че с часове наред кисна във форума. Повече от половината време прекарано пред компа стоя, чета, разглеждам, пиша или умувам какво да напиша. И тъй като не намерих такава тема в търсачката, реших да пусна и аз нещо, и то за вас и самия форум. Та кажете като влезете и видите, че всичко свети в нови мнения, кое проверявате първо? Къде изобщо не влизате? В кой раздел са най-интересните за вас теми? И в кои нямате търпение да пишете? (е ся, като изключим спама естествено) и т.н и т.н. На мен лично първата ми работа е да проверя фенскусиите в анимето и там съм писал най-много май. После и общите дискусии, макар че не гледам сега новите анимета, а пък за старите не ми идва музата да си изказвам мнението. Пък и то едно обсъждане ще падне там, в бог знае от кога забравени теми. В ост, искаме и амв-тата почти никога не съм гледал какво има, а в Мангата съм влизал само 2 пъти (което си е за съжаление, защото уж именно заради тях се регнах тука, обаче ентусиазма ми нещо умря  ) Преглеждам набързо Игрите, Арта, Киномания, Забавления и Лафчето, колкото да видя кво ново е изкочило. В Новините чат-пат, не като едно време. А пък най-любими са ми кошчето и бан и наказани ).gif) и темите за изцепки, за профилите, хващали ли са ви докато... и тем подобни Каталозите са ми много полезни, особено хентая вечер А останалите изобщо не ме интересуват чесно казано... Не че настоявам много, но сега е ваш ред да споделите
|
 |
|
Заглавие: Re: Любими теми и раздели?  Публикувано на: Вто Апр 13, 2010 4:53 am |
 |
erejnion |
|
 |
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Общи Дискусии Аниме  Фенскусии Аниме  На Лафче  амвтата  Общи Дискусии Манга от време на време-- чета твърде странни манги дето вие не коментирате общо взето гледам да навестявам темите, в които съм писал; а пиша в темите за всички анимета, които следя. Спама го гледам само ако ми е много скучно. Общо взето другите раздели не ги и поглеждам, с изключението на В Търсене на Пътя и (много рядко) Азиатска Музика
|
 |
|
Заглавие: Re: Любими теми и раздели?  Публикувано на: Съб Май 14, 2011 6:31 pm |
 |
Ludicross |
|
 |
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
Нямам любими, посещавам теми, чиито заглавия ми привлекат окото. Винаги ползвам "Виж новите мнения", а не да се разхождам по разделите от началната страница (освен ако не търся нещо конкретно).
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|