|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 11:26 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Проектче  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 11:55 am |
 |
pazitel.na.mraka |
|
 |
Регистриран на: Нед Сеп 10, 2006 4:47 pm Мнения: 12 Местоположение: София
|
Здравейте! Захванала съм се с един проект относно Fan Art и бих искала да питам нещо, а то е следното: Случвало ли ви се е някога да видите Fan Art или да прочетете Fan Fiction и като резултат да се заинтересувате от оригиналната история. Например, виждате рисунка и я харесвате и затова решавате да прочетете/изгледате оригиналната история. Ще съм много благодарна за всякакъв отговор. Благодаря!
_________________ Той бе роден от мрака и мрака бе роден от него
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Проектче  Публикувано на: Вто Май 10, 2011 7:37 pm |
 |
Love child |
Feed you with a kiss |
Регистриран на: Нед Апр 23, 2006 11:49 am Мнения: 3363 Местоположение: Daten City
|
да изровя някакво инфо за анимето - да. чак да се хвърля да го гледам веднага - не.  в сми; бих погледнала ревю на анимето/мангата и ако ми хареса - евентуално да го бутна в plan to watch
|
 |
|
Заглавие: Re: Проектче  Публикувано на: Чет Май 12, 2011 3:04 am |
 |
excape |
|
 |
|
Ми на мен ми се случва доста често, сега не мога да изброявам, но по принцип като си харесам нещо, го издирвам и почвам да го чета, ако ми хареса, продължавам, ако не, зарязвам.
Само това ли те интересува, не виждам това как би помогнало на проекта ти, освен ако не е свързан с анкета или нещо подобно, защото ккакто си задал/а въпроса, отговорите ще бъдат горе долу като моите, от които никаква информация особена не извличаш, ти си знаеш де.

|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Проектче  Публикувано на: Съб Май 14, 2011 5:39 am |
 |
elizabeth99 |
|
 |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Мда,аз съм почвала анимета заради артове...след като съм изкопала инфо ест фенфъкове не чета ^^
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Проектче  Публикувано на: Съб Май 14, 2011 3:25 pm |
 |
DedoKoleda |
|
 |
Регистриран на: Вто Ное 30, 2010 10:40 pm Мнения: 1011 Местоположение: Montreal, Canada
|
^ Не  Ако съм си наумил да гледам някое аниме нито отрицателни ревюта ще ме спрат, нито ниски оценки. Що се отнася до Fan Art-а съм започвал може би 1-2 анимета така, но по принцип не. Само се наслаждавам на фенската креативност.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|