|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Нед Мар 13, 2011 3:01 pm |
|
faye |
|
|
|
С други думи те устройва всичко ще не е шожо или яои Ми виж Chronicles of the cursed sword, Rebirth, Banya, Gantz, Battle Royal, Pandora hearts, Darren shan, MxO, Rosario and Vampire, Nurarihyon no Mago, Kurokami ... SAO гледам не си довършил от листата си. Също, може да се спреш.
_________________ <3
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 10:53 am |
Daichi |
|
|
|
Търся си манга с тематика ангели/демони .. Ако е възможно да е seinen. Но и shonen не отказвам. xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 8:45 pm |
Daichi |
|
|
|
Някои съм ги чел, но сега като ги погледнах, Island & Nephilim John ми хванаха окото. Така, че благодаря! : )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 11:02 pm |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
realist написа: Рики-ох, Bastard, Eat-man, Hareluya II Boy, Hokuto no Ken.За тези се сещам. Ще погледна Eat-man, май не съм го чел него, останалите съм ги минал... някой друг да се сеща за Ghostbuster написа: Търся си манга в която главния герой/героиня да е истинска имба, вече да е достигнал до възможно най-голямата сила и никой да не може да го победи... нещо от сорта на Noblesse, Superior, Id the greatest fusion fantasy и тн... и искам да е бойна, а не главния герой да надхитрява противниците си... soo anyone?
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Чет Апр 28, 2011 11:49 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Aiki, Dark Mage~ сещам се и за други ама си ги чел то и Aiki сигурно
|
|
|
Заглавие: Re: "Препоръчайте ми манга" - тук! Публикувано на: Съб Май 14, 2011 9:36 pm |
|
Ludicross |
|
|
Регистриран на: Съб Май 29, 2010 6:31 pm Мнения: 2134 Местоположение: Велико Търново
|
За пръв път си търся манга, та ... Четох първия чаптър на трите манги от конкурса за българска манга (2010) и си харесах тази на първо място "Посещение при черния доктор". Ако някой я е чел, може ли да ми препоръча нещо подобно ? Мерси предварително. Edit: Ето ви снимка към една от страниците, дано това ви подтикне нанякъде. (Като цяло - малко мистерия, фентъзи и може би еччи.)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|