|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:02 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Сря Апр 06, 2011 11:54 pm |
|
Roronoa Zoro |
|
|
|
Хм по важното от over 9000 Чоуджи е 8 tail на Bee да удържи Наруто и Цитат: god help us all коментара разцепи
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 1:39 pm |
|
man4o |
|
|
|
1. Чочи, пеперуда ... голямо чудо ... и преди сме го виждали ... Киши трябва да измисли нещо ново, ако иска да ме впечатли. Като добавим и че „противника” (Асума ) е един от най-скучните бойци, тази битка започва сериозно да ме отегчава.
2. Приветствам появата на Ирука обаче. Това е сигнал, че нещата при Наруто най-после ще се раздвижат. Алианса си дава ясна преценка, че не може да задържи Наруто със сила за това изпращат неговия духовен баща/съветник да се опита да го задържи. Тук обаче грешат – Наруто няма да хареса факта, че през цялото това време са го лъгали за ситуацията в която се намират. Няма да хареса и това, че са крили за отвличането на Ямато и че приятелите му са в битка на живот и смърт. Наруто не веднъж е показвал, че сам ще определя съдбата си и няма да търпи някой да взема решения вместо него. Не знам какво си наумил да казва Ирука, но всичко различно от „Не трябва да държим Наруто като заложник тук повече” ще бъде лицемерно. Имам предвид след всички неща които направи за Коноха и за останалите, те все още му нямат доверие, все още се съмняват, че ще се справи ... срамота
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 2:33 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
man4o написа: Имам предвид след всички неща които направи за Коноха и за останалите, те все още му нямат доверие, все още се съмняват, че ще се справи ... срамота Не мисля, че някой (поне от Коноха) се съмнява все още в силата му, просто едно, че знаят, че излезе ли в битката никой не може да го контролира и ще си прави каквото той си знае и ще се подлага на повече опасност отколкото е нужно и второ в крайна сметка тази война я водят заради тях, за да ги защитят него и Бий, ако Мадара успее да ги хване всичко приключва, така че според мен решението да ги държат далеч от нея си беше много разумно. Естествено ако нещата загрубеят много и шинобитата почнат да губят рано или късно ще им се наложи да използват и тях в боя, но поне за момента нашите се справят по добре от очакваното (поне за мен), а и Наруто използва това време, за да научи изключително важни неща, които ще му помогнат в неминуемо предстоящите битки със Сасуке и Мадара ^^ Не знам с какво Ирука мисли, че може да го убеди да остане, Наруто си е дебела глава и имам чувството, че много скоро ще размята Зетцута насам натам, а дали това ще е за добро, ще се види xD п.п. Ох тоя 8-tails просто разцепва, ама то сигурно не си е лесно Bee да ти е jinchuuriki-то
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 3:49 pm |
|
man4o |
|
|
|
Kudrokoska написа: Не мисля, че някой (поне от Коноха) се съмнява все още в силата му, просто едно, че знаят, че излезе ли в битката никой не може да го контролира и ще си прави каквото той си знае и ще се подлага на повече опасност отколкото е нужно и второ в крайна сметка тази война я водят заради тях, за да ги защитят него и Бий, ако Мадара успее да ги хване всичко приключва, така че според мен решението да ги държат далеч от нея си беше много разумно.
Не става въпрос някой да се съмнява в силата му ... въпроса е че с лъжи се опитват да го контролират – казват му че всичко е наред и го държат го в пълно информационно затъмнение, отнемат му правото на глас за въпроси, които го засягат лично. Това ако го намираш за нормално аз не. И какво лошо има в това Наруто да „прави каквото знае”? В арката с Пеин, Наруто доказа, че по-добре от всеки друг разбира ситуацията, в която се намира. Тук -> ЦЪК Наруто моли Шикаку и Иночи да го пуснат сам при Нагато, те му се довериха и не сбъркаха. Това е само един от многото примери, когато Наруто е успявал въпреки обстоятелствата.
_________________ И видях, и ето блед кон и името на яздещия на него беше смърт, и адът вървеше подире му...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 4:27 pm |
|
Kudrokoska |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 23, 2006 4:06 pm Мнения: 3358 Местоположение: София
|
Не казвам, че е абсолютно правилно как постъпиха кагетата, обаче примерно ако Наруто беше разбрал, че са отвлекли Ямато, щеше веднага да хукне да го спасява и да се натресе на Кабуто и Мадара. И ако предположим, че победи Кабуто, то за Мадара не съм сигурна - все пак това space-time jutsu досега само Четвъртия се справи с него (е вероятно и Първия, но него не са го показвали), а Наруто ясно, че ще стане по велик от него, но според мен има още време, докато стане това. Просто Наруто си е такъв герой - никога няма да приеме, че трябва да остане встрани от битката, да не се бие редом с приятелите си, дори и да са искрени с него и да му кажат причината за това.
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Апр 07, 2011 5:08 pm |
|
man4o |
|
|
|
Kudrokoska написа: Просто Наруто си е такъв герой - никога няма да приеме, че трябва да остане встрани от битката, да не се бие редом с приятелите си, дори и да са искрени с него и да му кажат причината за това. Дано Наруто остане такъв завинаги, защото няма да понеса, ако започне да бяга от предизвикателствата и да се скътава, докато другите рискуват главите си.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|