|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 2:45 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Съб Яну 01, 2011 1:42 am |
|
anime_fan_st |
|
|
Регистриран на: Пет Май 29, 2009 6:26 pm Мнения: 1062 Местоположение: Казанлък
|
Честита нова година съграждани. Здраве, щастие, късмет, любов и успехи във всяко ваше начинание, през следващата година.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Пон Яну 10, 2011 12:05 pm |
|
Stray |
|
|
|
Thaumaturgist написа: Какво да чакаш - взел си го поне с 5, както винаги Разбира се, Капитан Кърк знае Честита нова година на всички и от мен. Live long and prosper and let the force be with you! Съжалявам, че не бях там на 27-ми . За нещастие се прибирам доста рядко и доста за кратко.. А сега.. време е да изчезвам. c'ya
_________________ I have a Ph.D. in Horribleness!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Съб Фев 26, 2011 4:09 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
|
Боже господи, кого виждат очите ми.. Скъпия ми приятел Фикус-чан :3Такаа.. Ами не. Няма хора с които да я организираме тая среща. Не всички са айляци като мен. Едни са твърде мързеливи, други не са в Казанлък, трети се занимават с училищни работи...Няма достатъчно хора, за да бъдат срещите ни всяка събота.. Може би на някой по-голям празник, или и аз не знам, но хайде да не се разпореждам :> Ако някой има идеи, да не се срамува, да сподели. Няма да го изядем =] Поздрава е страхотен. Обичам я тази песен Едит: Дори Казанлъшкия ни спам не е толкова активен =[
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Съб Фев 26, 2011 5:59 pm |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
anime_fan_st написа: Едни са твърде мързеливи Еми, такъв съм Покрай пролетните празници може да измислим нещо Впрочем, планове някой да има за ходене на аниплей? Предполагам вече сте разбрали, че вместо април, той ще бъде на 7 май, събота, а и в петък има празник. едит: нека само в плановете да не се включва катерене на баири
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Нед Фев 27, 2011 12:45 pm |
|
anime_fan_st |
|
|
|
Ми на мен ми се ходи, но не е сигурно, тъй като ако ме изберат за проекта в който участвам, точно следващата седмица заминавам за Италия Страхувам се БДЖ да не ме увреди. Иначе Таума не визирах само теб като мързеливец :> 6-ти май... Чудих се какъв празник е тогава, но за щастие се сетих. Мии най-вероятно да се съберем в любимото ни паркче, и да си останем там, като се кефим на хубавото време xD
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Пет Мар 04, 2011 4:18 am |
|
Stray |
|
|
|
Ahoy! Поздрави на всички Ами Бункасай? Звучи ми по-приключенско.. а и ще може да се помотаем из Търново.. но това са си далечни планове. Иначе, може пак някъде на пикник като се стопли. Може сутринта да отпътуваме към някоя хижа, да откараме един айляшки ден там и вечерта обратно. Може, що пък да не може Ех, дано скоро се събера и дойда към родния край.. домъчня ми Еййй! Италия, казваш Cool! Нещо на китара ли ще изпълнявате? Какъв е този тайнствен проект? А за БДЖ.. ами поне след това ще си единствената от компанията ни, която е пътувала с влак до място, до което Thauma не е А пък аз.. ами.. хех, Captain Kirk strikes again! Очертава се идния семестър да водя собствена дисциплина в университета Рекох да поразнообразя малко.. да видя как е от другата страна.. lol
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Пет Мар 04, 2011 4:26 am |
|
Thaumaturgist |
|
|
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
|
Бункасай в Търново... Хм, кога му беше датата? Впрочем, пътуването до Търново с ВЛАК, нали? А иначе това с хижата - ехех, кхм, що пък да не го обмислим, за предпочитане е с пренощуване, страшни истории и още нещо (да, точно така - под "още нещо" имам предвид как ще ми изкарате акъла и ще го запечатате на видео )
|
|
|
Заглавие: Re: Казанлъшки аниме срещи :) Публикувано на: Пет Мар 04, 2011 5:04 am |
|
Stray |
|
|
|
Ти не спиш ли бря Разбира се, че със влак! В наше собствено купе. Хахаа! Купе! Ааа? Колко спортно звучи само.. купе! Като Форд Купе, само че БДЖ Купе. Хмм като се замисля, дано са пуснали влакчето между Пловдив и Кз, много го обичам. В позитивния смисъл. Като се плъзна с него по релсата и хоп - ту в Плд, ту в Кз. Но както и да е. А датата сигурно още не е обявена. Аз по принцип говорех. Ами със нощувка още по-хубаво. Но както е удобно така.. то до там да се стигне Страшни истории.. ммм.. викане на дама купа и прочие.. аз съм ЗА Айде.. аз ще пускам филм със зомбита и ще лягам, че лъчите на утринното слънце още малко и ще ме заварят вън от сигурните меки обятия на махагоновия ми вампирски ковчег с червена подплата и сребърна емблема на Сейлър Муун на капака.
Последна промяна Stray на Пет Мар 04, 2011 5:11 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|