|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 6:55 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Нед Фев 13, 2011 1:58 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
Котката е голямо копеленце обаче. Само чака момент да подбутне някой да направи договор с него. Няма да се учудя и ако се окаже злодея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Нед Фев 13, 2011 7:52 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Потърквам доволно ръце и да си кажа това аниме е бахти и готината гъзария специално от Шафт с много любов за мене , постарал се е моя уважаван приятел(..). Надявам се и за напред да продължава така, а финала го искам някакъв издухващ стил Kito Mohiro. А иначе лисан е приятно гнусен с тия сладки мънички очички или нетрепващата му усмивка, красота.
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пон Фев 14, 2011 2:20 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Chii <3 I love her а вие най-сетне почнахте да пеете същата песен дето я пея от самото начало Кюбей ис фъкинг ивъл edit: http://megatokyo.com/strip/1299I wonder... does Piro watch Madoka? edit 2: "Bodies don't really matter, do they?" можем да предположим тогава, че Кюбей е бил и той човек... отдавна...
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Съб Фев 19, 2011 9:35 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Не очаквах да се стигне до момент, в който да ми пука за героините.
Не очаквах да се стигне до момент, в който да ми иде да удуша това животинче с голи ръце.
Не очаквах да имам очаквания и от страна на героите и историята... ама виж, вече имам. Какво да се прави.
Има горе-долу два избора за Саяка в момента. Да и избие чивията и да откачи напълно ("massacre everyone mode"), и да се държи на някакъв интересен баланс между "лудостта" в битка (биене като зомбито, което е; всъщност ако не се усещате, Аюму от "Това зомби ли е?" още в началото беше се запътил натам, и в 6ти епизод напълно прие този боен стил) и пазене на горе-долу човешки морални ценности ("massacre the enemy mode"). Разбира се, втория вариант не е толкова по-добър от първия, но след като очакваме първия да се случи, аз се надявам на втория. Защото и аз бих се бил така, и Саяка ще ме кефи още повече, ако успее да пази този баланс.
П.П.
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Чет Фев 24, 2011 10:43 pm |
|
lolikiller |
|
|
Регистриран на: Сря Мар 04, 2009 10:33 am Мнения: 517 Местоположение: postmodern madness
|
Дали Саяка ще очисти Киоко? Дали Саяка ще се превърне във вещица? Дали Саяка ще погълне и вещицата с която се биеше? За да се стигне до това което видяхме в началото на първи епизод. Любопитно е ..мисля че Мадока е като финалната част на това което е бил QB
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Пет Фев 25, 2011 6:06 pm |
|
erejnion |
|
|
|
>Дали Саяка ще се превърне във вещица? бинго...
но.
Саяка се държа прекрасно. Най-добрия герой от всичките...
Само да имаше поне минимално чувство за самосъхранение и бе приела предложението да и се изчисти соул гема... Твърде бе горделива. Като истински рицар, до самия край...
Е, мисля че ще съм прав за всичко. Инкубатор? Ще те направя Бог? Мда, почти съм сигурен че Кюбей е бил човек и той. Киоко ще е втората по готиност героиня, и след това Мадока, Мадока, с която си играха досега, и ще продължат да си играят... и след това онази кучка Хомура, която е причината за всички смърти в това аниме. Не успя да си отвори устата моля ти се... а защитавала Мадока? Тя чува ли се?
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Съб Фев 26, 2011 4:01 pm |
|
lolikiller |
|
|
|
Край. И абсолютно вярно Саяка е страхотна, най-добре изградения персонаж от всички. А като си представя в началото че не изпъкваше с нищо толкова специално, за да се превърне по-късно в един страхотен герой. Що се отнася до Хомура не мисля че е персонаж заради когото стават всичките злини на останалите, най-малкото има далеч по-сложна роля в сериала и може би персонажа заедно с Кюби които е доста навътре в нещата. И това че не е от този свят само говори по себе си че е преживяла нещо лошо което се опитва да промени в този свят. ПП. Я изгледайте оp-a много внимателно, може и да откриете нещо
|
|
|
Заглавие: Re: Mahou Shoujo Madoka Magica (зима 2011) Публикувано на: Съб Фев 26, 2011 7:38 pm |
|
erejnion |
|
|
|
сцени от предишния таймлайн ли имаш предвид?
Не, като цяло оупънинга е пример за "false advertising". Виж кориците на мангата, на двдтата... виж пак рекламите и пвтата... и оупънинга по същия начин. Ендинга вече показва 'истинската' същност на анимето, но оупънинга само лъже. Така че аз не вярвам, че можем да открием каквото и да е.
Иначе, не казах "всички злини"... но смъртите можеха да се предотвратят, ако тя от самото начало се бе опитала да разясни на останалите какво става в нейния си таймлайн. Сега се надявам най-сетне да почне да обяснява на другите и да ги въвежда в ставащото, защото... ами вече две от тях умряха, остават само още две освен нея. И тя иска да спаси Мадока, така че ще се наложи да и обясни какво става по дяволите...
//трябва да си сложа уолпейпър със Саяка >.>
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|