Дата и час: Съб Фев 15, 2025 9:28 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 2 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Yuu Gi Ou! Zexal [Пролет 2011]
МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 3:59 pm 
Аватар

EnigMA написа:
Yu-Gi-Oh Zexal (моля автора да редактира заглавието)

Пич аз слагам само оргинални заглавия и моля не ми ги променайте. Yu-Gi-Oh! Zexal ще започне в Америка след 1 година (тъй че не виждам смисъл да му слагам заглавие, което Американците дори могат леко да променят когато започне Анимето), а оргиналното му заглавие е Yuu Gi Ou! Zexal

ерейнион:
Код за потвърждение: Избери целия код
http://www.tv-tokyo.co.jp/anime/yugioh-zexal/

мда, определено е Yuu Gi Ou! Zexal :lol: щом tvtokyo са използвали този романизейшън, мисля че и ние можем да го използваме :)

nikolai_131: Like I care... Yuu Gi Ou! sux anywayz (освен първия (демек втория))... Това от 150+ епизоди, някакво развитие да има само в 10-15.....

ерейнион: сега, това вече са подробности :lol: а иначе, така или иначе пишем романизейшъните за улеснение на потребителите, дето не могат да четат лунни ру... извинете ме, канджита, та предпочетох да оставя по-известният романизейшън. друг въпрос е дали този сезон въобще ще започне през април де... но айде, да си стои темата, стигна втората си страница преди да забележим, че не е обявен месеца официално на сайта им все още.

nikolai_131: Дамм както сигурно знаеш при повечето Анимета, месеца се обявява повечето пъти в списания дори преди да е официално написано в сайта на Анимето. Иначе ANN са го цъкнали за Април, а и това
Цитат:
The anime will premiere next spring in "Golden Time" — the popular evening timeslots — on TV Tokyo and its network affiliates nationwide.

подчертава че ще запозне пролетта.

А и btw мисля че трябва да си преработите малко правилата... Първо 3 месеца преди Анимето да започне, после ако е Април, да се постне Февруари (демек 2 месеца преди това)... Just sux >.> Схемата на AnimeSuki rulez

Профил  

Заглавие: Re: Yu-Gi-Oh! Zexal [Пролет 2011]
МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 4:31 pm 
Аватар

мне...

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 5:43 pm 
Аватар

Като заговорихме за прическата на героя,аз очаквам да пречува законите на логиката и природата в по нататъчните поредици :D :wow:

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Фев 02, 2011 11:55 pm 
Аватар

kartacha написа:
От GX взеха да се гаврят с хубавото аниме, което ми е едно от любимите между другото...

гх и 5д'с,ми харесват като арт,но това на нищо не прилича :x

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 19, 2011 1:26 am 
Аватар

Do I hear THE EPIC FAIL?! :lol: :lol:

Въобще не мисля, че нови серии ще издърпат самия франчайз нагоре. Още повече, че стилистът (а не фризьорът мили мои... :P ) вади некакви Spell и Trap карти по отношение на прическите. =)) =))
Сякаш ме гложди чувството, че се опитват да гонят Покемон. xDD

Ако бъде мега-дупер яко, може и да го гледам. Но само при добри отзиви....

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Фев 19, 2011 9:02 am 

Бах му.. К'вото и да направят, ще е екстра за Конами, така че.. При никакъв случай няма да издърпа поредицата надолу. Докато има аниме, ще има продажби на карти. И точно обратното. Както вървят нещата, ще има още много серии дори след този. Няма да има край най-вероятно.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:54 am 
Аватар

Тея дет ще го гледат да се радват. Анимето почва на 11 Април и schedule-то му е за 3 години :D :D :D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 4:14 am 
Аватар

тоя е кат разплетена джамадана в главата =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =))

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 2:01 pm 
Аватар

Е не!Толкова ремикса напраиха че вече нз дали си заслужава дори да се погледне описанието....
Yu-Gi-Oh -Супер

Yu-Gi-Oh GX - Поносимо

Yu-Gi-Oh 5d's -Ще се преживее някак си....

ама ся още.......

Сиг се шегуват...

МнениеПубликувано на: Пон Фев 21, 2011 3:57 pm 
Аватар

Изображение
Yu-Gi-OH очакваме те с нетърпение...
animes-bg

МнениеПубликувано на: Вто Фев 22, 2011 1:51 am 

прическите наистина стават все по странни и едвали ще е добро колкото оригинала но мислчя да го гледам стига да има кой да го превежда

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Фев 27, 2011 8:49 pm 
Аватар

мдааа...тва наистина го развалиха...трябваше да се изяпончат и да направят героя да прилича на многоцветна близалка...
Изображение
е тва е бъдещето...

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Мар 01, 2011 12:58 am 

K'во ми лаете тука за косата му, не мога да разбера. Все едно това е единственото аниме с героя, който има мега прическа. Все едно за първи път се случва в анимето.

бтв Дам. И аз нямам големи очаквания. Ще му дам шанс, но дотам.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Май 31, 2011 1:05 am 
Аватар

След 6-ти, може би Юма ще се стегни малко, ще спре да е такава ревла и ще започне да вярва и държи на Астрал. Доста дразнеше на моменти как правеше на пук на Астрал и едва не губеха. Остава дуелите да свършват с тази очевидна "учебна" част и да започнат истинските...

Освен това имаме вече достатъчно да спекулираме около Астрал. Дали е запечатал чудовищата заради тяхната зла страна, която виждаме когато попаднат в чужди ръце на хора неспособни да ги контролират? Може и самия Астрал да е бил лошо момче и те от там да черпят тъмната си сила... Това обаче не обяснява какво точно му се случи, нито защо имаме чудовище с "надежда" в името си, което подсказва че едва ли са особено зли чудовищата сами по себе си...

Тук е момента някой да каже, че може да пробуждат истинската същност на хората и Юма е наред, защото е идиот по природата... Обаче и това не е особено логично, защото дори учителя се държеше като задник, но въпреки това целта му беше добра или може би просто добре прикрита след загубата му?

А и подобно на Джудай, май и Юма ще преодолее видимо развитие като герой, за разлика от Юги и Юсей. Съдейки по OP/ED-овете вероятно и Юма ще развие някаква частична тъмна или може би сериозна и готина страна, но дано е по-добре от Supreme King Haou.

Е, явно ще ни трябва още за да спекулираме по-успешно...

Та като цяло, игнорирайки тъпата детинска философия и разни банални глупости си поддържа свястна за момента атмосфера и дуелите не са лоши, като за начало и то с тази "учебна" цел... Скоро обаче като гледам ще почнат най-сетне да стават по-сериозни.

П.С. Чудя се колко ли нелепо изглеждат на хората без D-Gazer-и... И като всички околни изчезват за сложелите такива как случайно не се пребиват? :lol: Plot holes everywhere :lol: :lol:

inb4 velush да започне да грачи, че мисля в Card Games in Virtual Reality...

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Яну 05, 2012 3:14 am 
Аватар

И понеже само аз си го следя,коментирам.Тоя турнир ми се струва яко нагласен.Собственикът на турнира ме дразни,половината от групичката на Юма ме дразнят,ония шибаняци дето се имат за много фьешън като могат да се дуелират без D-Gazer барабар с лидера им(Трон ли какъв беше)ме дразнят.Единствените яки герой са Astral & Shark. :?

Цитат:
Evility написа:
Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... :lol:
 Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 2 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]