|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:01 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: Тема за Бърза Хентай Помощ ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Мар 06, 2011 5:45 pm |
samur |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
Преди време бях гледал една манга, в която една (доколкото си спомням даскалица ) се беше награбила с един (ученик?). Една тяхна ученичка ги беше видяла. После ученичката я удари музата и реши и тя да бръкне в кацата с меда. Имаше различни случки с тая. Спомням си за една две. В метрото вижда някакъв изморен от работа и го закарва в една тоалетна, след което ... му вдъхва нови сили. Друг път се правеше на полицайка и търсеше някакъв крадец на гащички. Откри го (някакво момче беше) и му наложи предупредителна мярка "порицание" + едно здраво ... Накрая си спомням, че тя и тая дето май беше даскалица си правеха тройка с някакъв (мисля, че беше тоя от първата сценка). В g-e hentai го имаше, но то там толкова неща има, че иди го търси. Ако препоръчате и др. такива подобни, няма да се разсърдя (знам, че има тема за препоръки). Надявам се, че можете да ми помогнете. Няма да благодаря после, че тва си е жив спам.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|