|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 8:22 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 19, 2006 7:21 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Така...след като започнах да чета xxxHOLiC и да гледам анимето, нещо се вдъхнових и реших, че трябва да се пробвам да нарисувам Yuuko-san. Та ето какво се получи...
Определено не е перфектна. Знам, че имам разни грешки, като например ръцете и може би единя й крак, и нещо й оплесках косата, но все пак не е лоша като цяло, нали?
А за феновете на Yuuko-san - моля не ме линчувайте, че съм я нарисувала на лист от тетрадка...Искам да ви кажа, че хартията все пак е качествена... ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops:
Обаче имам чувството, че след толкова дълъг застой рисувателните ми способности са се притъпили
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 19, 2006 8:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=57.jpg) |
kreten4e_f |
|
![](./images/ranks/rank1.gif) |
Регистриран на: Сря Юли 20, 2005 9:03 pm Мнения: 74 Местоположение: Някъде на ЮГ
|
Рисунката е добра, и двете са добри. Хвани който и да е учебник по анатомия (ако не можеш да си намериш, пиши ЛС - ще ти дам e-book) и попрерисувай малко оттам. И да знаеш - рисуването не се забравя! Просто когато го упражняваш по-често, се развиваш и ставаш още по-добър. Сега от тоя ник не мога да разбера дали си момче или момиче, затова ще карам направо: от време на време спирай и поглеждай отстрани как се получава, гаранция ще си откриеш навреме грешките и ще ги оправиш. Когато рисуваш прекалено дълго едно нещо, сетивата ти се притъпяват и не можеш да усетиш ако сгрешиш. Много ми харесват и двете рисунки, първата повече. За хартията не се притеснявай, но ако драскаш в училище, вземи си някакво тефтерче с бели листа - аз така направих
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 9:00 pm |
TNT |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Съб Дек 30, 2006 7:24 pm Мнения: 170 Местоположение: Outland
|
авее... имам критика само за първата... лицето и е перфектно според мене, но пък краката са недостата4но симетри4ни...
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Яну 09, 2007 10:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=665.gif) |
g3n3s1s |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Съб Окт 15, 2005 10:19 pm Мнения: 1435 Местоположение: Doesn't Matter
|
страхотни са. особено кеншин, много добре е направен.
браво. искам още. ^^
ПП: мааани тоя немски и хвани молива
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 2:06 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4341.jpg) |
Oni_no_ko |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Сря Май 03, 2006 12:06 am Мнения: 625 Местоположение: Bishounen~Land
|
Мерси за коментарите ^^. Радвам се, че ви харесват рисунките.
nuclearwinter написа:
С молив и тънък маркер ^^
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Сря Яну 10, 2007 2:15 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4454.jpg) |
X_Kamui |
|
![](./images/ranks/rank0.gif) |
|
nuclearwinter написа: http://img65.imageshack.us/img65/7616/kaoruxw5.jpg Това с какво е рисувано ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
И аз това се чудех....прилича на фулмастер....или на перманентен маркер.Интересното е че няма следи листа да е на шупли...... за това залагам на маркер...
Симетрията при очите е много добра, имаш много добро усещане за цвят и форма
_________________ http://kamui-hino.hit.bg/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|