Дата и час: Съб Фев 08, 2025 2:24 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 13 от 21 [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Shiki (лято 2010)
МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 12:58 am 
Аватар

Мен пък изобщо не ми е мъчно за шикитата.. е за Тоуру и за Натцуно ще ми бъде, но няма как :/ Чакам с нетърпение да пречукат Шимизу и оня тъпия дет се влачи след нея XDDDD
Иначе шапка свалям на Тошио - въпреки всичкото неверие не се предаде, изчака си точния момент.. живот и здраве след 3 епизода може и да излезе като победител от войната ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 1:36 am 
Аватар

Уникално е как доктора успя само с един ход да обърне цялата ситуация. Лично аз очаквах война, а то се превърна в клане. Но за мен по-интересното тепърва предстои. Всички тези хора, нахъсани да "връщат труповете обратно в ковчезите им", неизменно ще се сблъскат със собствените си близки и тогава ще стане ясно колко всъщност от хората ще успеят да запазят собствената си човечност. Краткият момент с Каори даде известна представа за това, но и това е само повърхностно показно.
Предстои и развръзката с решението на Сейшин, надявам се в последните епизоди да научиме повече за него, особено при предстоящата му (вероятно) конфронтация с Тошио.
И май това е. Единствено друго остава да се разбере кой кого и защо. Не че е малко, но някак си сериала се изниза твърде неусетно. А и както и да завърши, не виждам хепи-енд на хоризонта. Просто няма такъв сценарий (освен ако хора и вампири/върколаци не решат да заживеят щастливи заедно - но това вече няма да е Shiki).
Damn, още само три епизода...

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 2:28 am 
Аватар

Какъв край ,какво нещо.Аз друго не мога да си представя освен всичко мърдащо мъртво-освен Тошио.Силно се надявам в тия 3 епизода да разберем повечко неща и края да си заслужава.

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 3:12 am 
Аватар

Тези три оставащи епизода ще са нещо уникално :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 3:32 am 
Аватар

Само се надявам в оставащите епизоди върколака да не е с тия потресаващо отвратителни дрехи >.> И да ми дават повече Натсуно, че ще ги съдя вече.. един от най-яките главни герои, а с толкова малко екранно време :<

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 2:56 pm 
Аватар

Бахти.. Колкото повече напредва анимето, толкова по-бързо минават епизодите... Някъде по средата като показаха двата трупа - майка и дете и как са се разложили донякъде беше доста ... не наблягат основно на кървищата, усети се нещо по-.... е, не мога да опиша :pokey: 'Ся остава да видим 'ше ги избият ли масово :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Чет Дек 16, 2010 9:49 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Виждам как unhappy-ending-а се отдалечава. Е, нищо. Поне има/ше жертви и в двата отбора (най-паметен беше хапването на Нацуно). Епизода беше отвратителен... ъъъ, в смисъл как ги избиваха шикитата беше отвратително. Озаки продължава да ме нерви от миналия път, Нацуно трябва да го има повече, ПОВЕЧЕ. Още веднъж се показа как човек може да затрие всичко живо на тая планета, ако пожелае. За шикитата съм от една страна. Някои не са искали да стават такива, ако искат да продължат да живеят ще пият кръвчица. Хората, от друга страна, сякаш не позволяват и на едно странно същество да се пръкне и да живее :shock:. Хората в това аниме ме отблъскват (с изключение на Нацуно), защото мъртви или не, шикитата са "живи", те са това, което са били и когато са били истински живи. Ама природата ни е направила такива. Всяко живо същество убива и се храни с друго, за да оцелее. Това правят и шикитата, а хората избиват, за да оцелеят. Така че... тука според мен няма неоправдани постъпки, като например на някой да му е скимнало да килва наред (заради неосъществим идеал като К**а). И двата вида са оправдани, но вече е въпрос на това кой ще надделее. Трябва повече Нацуно. Само го повтарям :lol:.

НАЦУНО.

Още два епизода :(.

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 2:22 pm 
Аватар

То се очакваше селяните да изперкат, ама то.....
Няма нужда от повече коментари, trancer си го каза.
Дано следващия път да са двата епизода наведнъж! :D

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 3:42 pm 
Аватар

Олеее този край до 31 Декември няма да го дочакам >.> А и баш на нова година ... umee ще го забавят с няколко дни >.> (not that I'm gonna be alive on 31st :d but still)

20 епизод беше as awesome as ever. Несъмнено едно от най-добрите Анимета за тази година

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 9:16 pm 
Аватар

indeed.никога не мислех че ще го кажа,но GO HUMANS!!!И не ми побира главата как Нацуно ще се справи с другия върколак...Ако си направят dressing drag contest е това вече е друга история...

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 9:57 pm 
Аватар

Yeah, върколакът беше по гей от всякога D: На мен лично продължава да не ми е мъчно като ги избиват тия, ноо това накрая беше гадно, въпреки че явно беше въпрос на време част от хората да изгубят човечността си :/

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 10:06 pm 
Аватар

Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Доктора се осъзна докъде ги докара хората :lol:. Не всеки ще те слуша. Изключва им мозъка като знаят, че ги контролират ухапаните и айде да ги избием и тях.

Не искам Сунако да я убиват, поне тя да се спаси и още двама-трима :(.

МнениеПубликувано на: Съб Дек 18, 2010 2:38 am 
Аватар

Ах, яд ме е за старчето, дето получи хедшот :?
Ама ако не беше на пътя, докторът щеше да си замине.
И, наистина, откъде ги вадят тези дрехи :o

МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 12:54 am 
Аватар

Абеее не че ше го гледам точно сега, но да си питам, това заслужава ли си ? Има хляб в него, само да не е с много набухвател, щото тогаз лошо.

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Дек 20, 2010 1:56 am 
Аватар

Почвай да теглиш, никой в тая тема няма да ти каже друго XD

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 13 от 21 [ 315 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 21  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]