Дата и час: Пон Фев 24, 2025 8:29 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 7 от 11 [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: The Legend of the Legendary Heroes (лято 2010)
МнениеПубликувано на: Съб Ное 27, 2010 8:06 pm 
Аватар

Както е тръгнало и Шион май ще се окаже носител на очите-сигурно онези, които не ни показаха/от 5 видяхме знака на 3/; признаците са налице-говори с някакво вътрешно АЗ и излъчва подобна на Райнер, но с друг цвят. Все пак дали този дето нападна Р е баща му наистина и ако е така -защо :o

не едитнах горния пост, защото това вече е за 21еп пък и беше прекалено дълъг и без това :D erejnion: е, а защо така бе момиче?... :lol: по-малко от ден между двата поста, все трябва да намериш начин да ги съчетаеш! Абе живей там, няма аз да се чудя какво да ги правя...

МнениеПубликувано на: Нед Ное 28, 2010 1:42 am 
Аватар

Не е ясно. Първо, той, Сиол, никога не си е падал огромния идеалист. Просто сега малко е изперкал. В лош период е, така да кажем. После, не ми е ясно какво ще са "героите" --съвършена версия на носителите на тези очи? Тогава да, Сиол ще има едни от тези последни две очи, които не ги показаха... Уил но Хейм сигурно. Торчи но Карсу не ми звучи като за крал.

Второ... приказка? мит? легенда? не, има си точна дума за това: фентъзи ^_^ и това е най-добрия фентъзи епос, правен от японци (или поне от тези, които аз съм виждал). Та ако искаш още, ще се наложи да минеш на западни книги :lol:

Трето... като сме почнали, ето и моите любими герои:
Райнър и Ферис
толкоз. :lol: толкова са сладки заедно :love:

Четвърто, Райнър се надявам да не умре. И ако умре, няма да е сам, отцепил се от всички. Е, така де, поне Ферис ще е с него, така че в момента чийтя, нооо... мисля че накрая мога да се надявам да видя как той, Ферис и Астал побеждават. В там някакъв смисъл приета думата "побеждават".

Пето, мисля че тези номера станаха досадни, в мое оправдание мислех, че ще стигна само до 3 или 4 максимум.

Говорейки за последните два типа очи... Люсил сигурно е с Торч Кърс. Даже съм почти сигурен... тогава за Астал наистина остава Уил Хейм.

И... леле, колко много неща има. Чувствам се по същия начин като когато прочетох 11та книга от Колелото на Времето... Има ли шанс да съберат оставащия плот в 5 епизода??? Поне при Колелото се оказа, че вместо една 12та книга ще има три... но се съмнявам, че тук изведнъж ще обявят 10 бонус епизода о.о

За онзи с кодово име (засега) "бащата на Райнър", амиии... вижте предишния ми параграф ^

Тийр нещо беше много слаб с/у този от Гастарк, ама ще му го простим.

И, накрая още нещо за Райнър: не мисля, че ще се самовзриви. Мисля, че ще успее да установи контрол над бързърк моуда си, и ще спре сам битката. Или поне така загатна тоя от Гастарк: Райнър още не е на върха на способностите си. А по-овърпауърд не може да става, така че само към контрол може да се подобряват нещата.

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 11:16 pm 
Аватар

Блах, какъв беше този шизофреничен Шион >.< Ако наистина има някакви очи, то те не му се отразяват добре, въпреки че беше добре да постави Миран на мястото му. Все пак се надявам да позволи на Райнър да му помогне по някакъв начин.
А като стана въпрос за него wtffff - как се оживява с нож в сърцето о.О А колкото до идеята за анти-Гастарк коалиция нещо ме съмнява Тиър да се съюзи с хора било то и за любимия му Райнър ^^

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 11:43 pm 
Аватар

Kudrokoska написа:
[...] за любимия му Райнър ^^

which brings me to the expected doujinshi.

disclaimer: не, хетеро съм си.

Иначе... ми да, имам чувството, че никъде не казаха, че другите носители на очи са шизофренични ала Райнър и Астал... та "героизма" върви ръка в ръка с шизофренията? profound.
:lol:

P.S. ше го ресснат, няма как иначе :mrgreen:

МнениеПубликувано на: Вто Ное 30, 2010 12:23 am 
Аватар

Като каза другите носители на очи - копеле, тия от Гастарк колко такива са намерили - имаха ебааааси колекцията от камъни О_О Или са я събирали супер дълго време, или очите не са чак толкова редки, колкото ги изкарват.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 30, 2010 12:56 am 
Аватар

Абе според мен са толкова редки колкото и гоненето на вещици в америка петдесетте години... т.е. във всяко село. добре де, във всеки район се намира по някой всяко поколение... те случайно се бяха натъкнали на това момчето... колко убити има от обикновените хора... колко убити има от Гастарк... колко спасени има от Тийр... чакай, това последното го знаем.
Но така или иначе, те са даже повече отколкото хората подозират, щото предимно се знае за тези на Райнър - и сигурно за тези на Тийр. Ако съм прав за Астал и за Люсил, значи три от петте вида си съществуват без никой да подозира за тях.
Е, това би означавало че тези три вида са много по-често срещани... но последния епизод ме навежда на една друга мисъл: че има точно определена бройка от тези очи в целия свят, и просто при смъртта на един от носителите, нов ги получава. Това и би обяснило една привидна "рядкост" на онези три типа; а опасните и трудни за контрол очи - те не че са повече, но повече носители тяхни има за даден период от време, защото по-често се сменят. Тук идва и въпроса дали събраните от Гастарк очи се пренасят на някой нов или не... уелл, не е като да можем да разберем о.о

МнениеПубликувано на: Вто Ное 30, 2010 7:48 pm 

Коя група бихте препоръчали? :tv:

Edit: Мерси, hawkeyes!

Последна промяна krumisimo на Вто Ное 30, 2010 7:56 pm, променена общо 1 път

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 30, 2010 7:53 pm 
Аватар

Commie

erejnion: seconded.

Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Дек 09, 2010 2:28 pm 
Аватар

Ще го видя това аниме не съм чел нарочно коментарите отгоре,че да ми е интересно,но какво е това име сякаш второкласник го е мислил. :lol:

МнениеПубликувано на: Чет Дек 09, 2010 7:29 pm 
Аватар

Не се подвеждай от името, и аз в началото си мислех, че ще е нещо мнoго глупаво и клиширано, но стигнеш ли до трети епизод разбираш, че дълбоко си грешал ^^

edit: за 22 еп. - it was like wtf o.O Шион и "героят" .. кой ли надделя в крайна сметка, честно казано не съм сигурна, но май "героят" и затова ония войници отидоха при Райнър.. не че всъщност имат някакъв шанс срещу него и Ферис ^^ Ииии войната почна.. не остана много, дано поне обяснят свястно за тия герои и очи, и т.н. :/

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 9:59 am 
Аватар

~.~ мислех си, че ще е 26, а се оказа 24 епа, ахх... Сега остана само Райнър и кралят да се короснат взаимно :?

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 2:23 pm 

[8.12.2010 г. 17:31:43] fonister: и да, легенда за легендарните герои
[8.12.2010 г. 17:31:48] fonister: не е зле
[8.12.2010 г. 17:32:24] fonister: трябваше по-рано да открия топлата вода с него, а не да си викам, че летния сезон беше фейл
[8.12.2010 г. 17:32:39] fonister: от летните заглавия най-арни са това и шики
(това писах на Саянски по скайпето :Д)

Но от друга страна сега като го почнах по-късно, няма да чакам епизод по епизод, а ще си го догледам без прекъсвания... :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Съб Дек 11, 2010 6:18 pm 
Аватар

е верно ли остават 2 епизода.. нееееееееееее, не искам да свършва.. сигурно нищо няма да обяснят като хората Т.Т

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Дек 14, 2010 8:57 pm 
Аватар

Е кво по дяволите беше това.. супер неангажиращия епизод до последните 5 минути, в които ни показаха, че явно "героят" е надделял над Шион :/ ии то свърши и остана един епизод, в който най-вероятно ще покажат едно нищо. Къде ми отиде войната с Гастарк, къде отиде всичкото >.< Ще трябва да паля свещички за нов сезон явно, ама я стане, я не и кой знае кога >.<

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Дек 17, 2010 10:52 pm 
Аватар

End of the storyline...

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 7 от 11 [ 161 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]