|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 6:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 12:47 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Game of Thrones Teaser Trailer & Inside Game Of Thrones## Creators: David Benioff (Troy), D.B. Weiss ## Stars: Sean Bean (The Lord of the Rings), Lena Headey (Terminator: The Sarah Connor Chronicles; 300), Peter Dinklage, Jason Momoa (Stargate: Atlantis), Iain Glen, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Harry Lloyd, Mark Addy, Kit Harington, Richard Madden, Sophie Turner, Maisie Williams и други; Cast## IMDB: Линк към IMDB## Официален сайт: HBO## Фен-сайт: Winter Is Coming## Държава: САЩ ## Година: 2011 ## Storyline: Seven noble families fight for control of the mythical land of Westeros. Political and sexual intrigue abound. The primary families are the Stark, Lannister, and Baratheon families. Robert Baratheon, King of Westeros, asks his old friend Eddard Stark to serve as his chief advisor. Eddard, suspecting that his predecessor had been murdered, accepts so that he can investigate further. It turns out more than one family is plotting to take the throne. The Queen's family, the Lannisters, may be hatching a plot to take control. Across the sea, the last surviving members of the previously deposed ruling family, the Targaryens, are also plotting a return to power. The conflict between these families and others, including the Greyjoys, the Tullys, the Arryns, and the Tyrells, leads to war. Meanwhile, in the north, an ancient evil awakens. Amidst war and the political confusion, a brotherhood of misfits, The Night's Watch, is all that stands between the realms of men and the horrors beyond. ---------------------- Лично мнение - Ако е и наполовина толкова добро колкото книгите, ще е най-добрият сериал евър мейд.
Последна промяна ShaLaLa на Чет Дек 09, 2010 12:04 pm, променена общо 4 пъти
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 1:03 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Една от любимите ми фентъзи поредици. Така и си останах в очакване на 5тата книга. Като ми се отвори малко време, трябва да ги препрочета, заедно с Колелото на времето. Така озаглавен, сериалът сигурно ще е върху първата книга. Дано само не оплескат нещо. Иначе историята има потенциал за страхотен хит. Едит: с нетърпение чакам да видя как ще направят Tyrion Lannister, един от любимците ми е, а ролята е доста особена. И вълците също така. Въпреки, че с модерното CGI май няма за какво да се притеснявам.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 2:13 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Мен пък точно модерното CGI ме плаши. Виждал ли си вълците в Здрачището? Ако ще ги правят така, предпочитам с големи кучета да минем. Anyway, всичко досега изглежда прекрасно. Само перуката на Церсей в някои сцени не ми е много по вкуса, но се преживява. Може би трябваше малко повече акцент върху Роб отколкото върху Джон. 'Щото, все пак, Роб ще ни води действието от средата нататък и чак до почти края на трети сезон (ако има такъв). бтв Мартин пише, спокойно. Не се олива с писането, obviously, но пише човекът. Останали са му 5 глави от Танца и има слух, че книгата ще излиза около началото на сериала. Не е сигурно, нали - Мартин ако си спазваше сроковете (които сам си поставя) досега да е приключил поредицата, но е доста вероятно наистина да стане (заради безплатния маркетинг).
_________________ Continual irresolution Keeps me shackled to the ground I thought I was safe in the Hiding Place But it sure is exhausting, livin' in chains It’s paradoxical in every way
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 2:20 pm |
|
Corrupted_Flame |
|
|
|
Ааааааааааа,най-накрая!!! Лятото бях чел,че се снима сериал по първата книга, а сега трейлър и кадри от снимките.Нямам търепние да го завършат. Героите като гледам добре са пресъздадени.Джон Сняг нещо не ме кефи....Как ще го направят с къдрава коса и с набола брада?(освен ако аз нещо не се бъркам, щото книгите отдавна съм ги чел)Ай сиктир!Джайм(my favorite) е идеален.Едард също.Денерис не можеше по-добре да я направят Хрътката е звески.Джуджето си го представях малко по-друг ама ще видим.Нещо много топлота лъха от актрисата, която играе Церсей.Като за начало, добре.Да видим по-нататък как са се справили с образите на другите герои. Да стискаме палци нещо да не го прецакат сериала, че да направят и по другите книги.Кадрите от снимките и трейлъра са много надъхващи.Аааааа, направо не издържам!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 5:08 pm |
|
Logrus |
|
|
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Дано да повлече крак тази идея, да се филмират хубавите фентъзи книги и дори да се правят сериали от тях. Един ден може и да доживея да видя светът на Амбър или Малазанската книга на мъртвите ... а това ще е нещо, което ще си заслужава да се види, помнете ми думата --- Имат достатъчно материал за епичен сериал, стискам им палци и ще гледам с големи очаквания първи епизод ... пък какво сабя покаже.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 5:20 pm |
|
WrathOfGod |
|
|
|
Е, ти отрече едно от най-готините неща на книгите - изобилието от страхотно изградени персонажи, прекрасното им вплитане в историята и проследяването на различните съдби. Другото е бруталността на истината и политическите игри. Както и мистиката, разбира се. Определено ми се губят моменти и герой, но историята не мисля, че се развива бавно. Нормално при толкова много протагонисти - от там и гледни точки и масивност на разказа - да има една такава нотка, но не е нещо отблъскващо. Пък и едно от красивите неща на книгите са диалозите, които са много голяма част, както и проследяването на различните герой, техните перипетии, чувства, мисли и т.н. Всички лични истории се вливат в една централна такава, която е просто страхотна, оцветена от всички отделни нюанси. Относно Тирион - ми, преполагам, че не се имали голям избор за актьори, подходящи за тази роля. Друго е, че епични поредици като тази, няма начин да се предадат добре от хартия на екран. Все има неща, които ще липсват и не могат да се пресъздадът превилно. Но поне се надявам да не оплескат нещата съвсем, та дори и само половината настроение да ми носи сериалът, в сравнение с книгите, пак ще го следя. Едит: Що не вземе, барем, някой да направи тема за книгите. И без това има за какви ли не глупости. Тъкмо там може да се пита за каквото му трябва на човек.
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 8:32 pm |
|
ShaLaLa |
|
|
|
Това е HBO, хора, не Дисни. Ще го правят както са правили Rome, The Sopranos, True Blood (с по-малко отклонения от книгите), Boardwalk Empire, etc -> секс, интрига, rocknroll
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Сериал: Game of Thrones [Игра на тронове] (2011) Публикувано на: Пон Дек 06, 2010 10:29 pm |
|
K4HVD |
|
|
Регистриран на: Сря Яну 18, 2006 9:41 am Мнения: 2192 Местоположение: In the middle of nowhere
|
ShaLaLa написа: Това е HBO, хора, не Дисни. Ще го правят както са правили Rome, The Sopranos, True Blood (с по-малко отклонения от книгите), Boardwalk Empire, etc -> секс, интрига, rocknroll Hope so. Досега не съм гледал слаб филм на HBO и халмарк.
_________________ Най обичам гол по плажа аз да тичам ! ! ! Мечо пух: Колкото повече, толкова повече. И каза Господ: Да нямаш друг Георги освен мене и неспоменавай напразно името Жоро.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|