|
Дата и час: Съб Фев 15, 2025 8:15 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Onegai Teacher & Onegai Twins (зима 2002) / (лято 2003) ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 13, 2006 11:57 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=347.jpg) |
Imari |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
AniDB ANNTitle: Onegai Teacher \ おねがい☆ティーチャー English: Please Teacher! Genre: Aliens, Humanoid, Romance, School Life, Sudden Girlfriend Appearance Type: TV Series Episodes: 12 Year: 10.01.2002 till 28.03.2002 Producers: Ide Yasunori, Gouda Hiroaki, Daume URL: http://www.b-ch.com/cgi-bin/contents/tt ... ?ttl_c=146Цитат: The story is about Kei, a guy who accidentally hangs out at the lake where Mizuho appears when she gets out of her spaceship. But when he thinks of it as a dream, the next day at school the woman who takes over class is the same one as the one he saw at the lake!
Utterly confused, he still thinks it's a dream, but when she moves in as his neighbour and he helps her out, things are really getting weird and they even are forced to marry because of it. But how do you marry an alien while nobody is supposed to know about the marriage - nor the fact that the woman is both an alien and your teacher? Not even mentioning that the teacher/alien is a gorgeous woman ... and that some classmate already has her eye on Kei. ============================ AniDB ANNTitle: Onegai Twins \ おねがい☆ツインズ English: Please Twins! Genre: Comedy, Ecchi, Love Polygon, Romance, School Life, Sudden Girlfriend Appearance Type: TV Series Episodes: 12 Year: 15.07.2003 till 14.10.2003 Producers: Ide Yasunori, Gouda Hiroaki, Feel, Hosoi Soushi, Zizz Studio, Daume URL: http://www.wowow.co.jp/drama_anime/twins/contents.htmlЦитат: Abandoned by his mother and grown up in different orphanages, the only thing Kamishiro Maiku has left from his early childhood is a photograph showing the house he was living in and himself and a girl playing in a children's pool.
When Maiku recognizes that same house in a TV report about an UFO sighting, he decides to travel to that peaceful town, search for the his childhood memories and start living by himself, in that house he's so far only seen in the photograph.
One day, however, Miyafuji Miina and Onodera Karen burst into Maiku's life. Both have the same eye color then Maiku and each has a copy of the same photograph showing a boy and a girl playing together, and each of the two girls introduces herself as Maiku's twin sister...
Who's the twin? Who's the stranger? Look forward to a joyful and romantic drama about these three twins.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 14, 2006 12:52 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=2593.jpg) |
Z Warrior |
|
|
Аз лично съм изгледал само "Onegai teacher" и съм много удовлетворен от това...Анимето много ми хареса(разчувства ![Surprised :o](./images/smilies/icon_surprised.gif) ops: )и бих го препоръчал на много хора... Историята е добра но начина по който всичко е представено е много красив... От начало бях малко скиптично настроен към това аниме, (не мога да дам овговор защо...)но след като го изгледах за една вечер всичките 12 епизода и ОВА-та не знаех как да реагирам...Стоях пред монитора и не можех да обеля нито дума нито да стана... Така в такъв "транс" бях в продължение на 1-2 дена(не пред монитора разбира се...) Постоянно мълчах и размишлявах...(над какво ли не)
Оле дай да спирам че се замислям отново...
Та с две думи е нещо невероятно и си заслужава гледането...
П.П. Сега вече знам че трябва да изгледам и "Onegai twins"...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 14, 2006 3:57 pm |
ShApEsHiFt3r |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
Много е хвалено това Onegai Teacher
На мен хич не ми хареса... гледах 1,2, и на 3-я епизод вече спрях...
Onegai Twins от друга страна пък ми хареса. Приятно и разтоварващо. Имаше много смешни моменти
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 14, 2006 4:07 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=347.jpg) |
Imari |
|
|
ShApEsHiFt3r написа: Много е хвалено това Onegai Teacher На мен хич не ми хареса... гледах 1,2, и на 3-я епизод вече спрях...
Абсолютно имаш право за това. И при мене имаше нещо такова. Само че си казвах : Но какво ли ще стане по-нататък ? В следващите епизоди ми стана значително по-интересно. А последният епизод направо ме разби. Беше невероятно. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif) В крайна сметка анимето ми харесва.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Авг 14, 2006 7:44 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4220.jpg) |
Bars |
|
![](./images/ranks/rank2.gif) |
Регистриран на: Чет Апр 06, 2006 6:36 pm Мнения: 157 Местоположение: София
|
Предполагам, че в Onegai Teacher на някои не им е допаднало прекалено грубото разминаване с действителността - някакъв абсолютен мухльо да има любовна история с интелигентна, красива и т.н. жена, 5-6 години по-голяма от него.... И мен ме издразни в началото, но после спрях да му обръщам внимание, защото анимето НЕ претендира за реализъм ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) В Onegai Twins главният мъжки герой стои много по-добре и любовната история изглежда по-истинска. Можеш да повярваш, че нещо такова наистина може да се случи. Това е за мен основната разлика между двете анимета.
_________________ You have to be realistic about these things. Logen Ninefingers
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|