Дата и час: Пон Фев 24, 2025 2:12 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 3 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Филм: The Social Network (2010)
МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 5:10 pm 
Аватар

Знаех че има филм за фейсбъг-а,но незнаех конкретно кой е.
Мисля че ще е интересно да се види. :lol:

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 6:23 pm 
Аватар

Logrus написа:
кви милярди му е донесла :doh: донесла му е малко джобни пари, нищо особено :icecream:

Което ми напомня на спор в замундата:

Random Zamunda user написа:
Горкия беден Зукърбърг... най-младият милионер в света, сигурно спестява от закуски...

Webcafe написа:
Основателят на Facebook Марк Зукърбърг рязко скочи нагоре в класацията за най-богати хора в САЩ на списание Forbes, като надмина собственика на Apple Стив Джобс. 26-годишният изпълнителен директор на социалната мрежа се оказа на 35-о място в списъка, след като богатството му нарасна с 245% до $6.9 млрд. миналата година.

vesti.bg написа:
Ако пусне акции на борсата, "Фейсбук" (Facebook.com) ще постави рекорд за най-скъпо IPO (първично публично предлагане на акции) в интернет бизнеса от дебюта на "Гугъл" през 2004 г. насам.

Най-популярната в момента социална мрежа беше оценена на 33,7 млрд. долара в анкета на "Файненшъл таймс", проведена сред водещи анализатори.

Така "Фейсбук" може да изпревари гиганти като "и-Бей" и "Яху", които имат пазарна капитализация съответно $30,1 млрд. и $18,3 млрд.

Примери само давам, в случай, че $6 900 000 000 за тебе са джобни... :lol:

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 7:05 pm 
Аватар

йеееееи шитбук FTW ! ;D

Профил  

МнениеПубликувано на: Пет Ное 26, 2010 11:19 pm 
Аватар

кви милярди му е донесла :doh: донесла му е малко джобни пари, нищо особено :icecream:[/quote]
и аз искам такива джобни, кви са тия 5 лева на ден...

Бийсте,
аз пак не разбирам кво лошо има в т'ва да е за пари и с какво променя нещата? Всички го правят за пари. Учиш, бъхтиш се, бачкаш за пари, а не за чест. Ако имаше възможност да ми двата два бона на месец, за да мия чинии мислиш ли, че бих искала да уча висше? Даже Марлон Брандо, обявен за гений и ненадминат талант беше казал, че ако като чистач му даваха същите пари, които като актьор нямаше да играе. Когато нещо се прави за пари често пъти е доста по-успешно.

Исках да кажа за мацка и за пари, ама оядох думите, сефте да ми е.

МнениеПубликувано на: Съб Ное 27, 2010 12:48 am 
Аватар

Ма не, то най-голямата простотия става, като почнат тия без парите да псуват тия с парите, че са повърхностни :lol:

И общо взето тва е цялата Анти-Фейсбук безсмислена кампания.
"Ъъъъъ всички имат фейсбук, тва е толкова тъпо и аз няма да си правя, щото фейсбук е промивка на мозъка и убиване на ценно време".
(И тука като почвам да ги говоря тия неща, някой ми говори, че защитавам фейсбук, което е друга манджа, която не ми се сърба)

В смисъл... евала ви правя, че имате обкръжение, което ви навежда на мисълта, че хората си нямат друга работа освен да се бъркат в живота на другите хора. Евала ви правя, че имате обкръжение, което ви навежда на мисълта, че след като участват в някакъв проект ще изложат всеки личен детайл на показ пред всичките си познати. Също така ви правя евала ако си мислите, че това е някакъв свестен повод да подминете филма. :lol: :lol:

Дейвид Финчър е ебати пича, актьорите в тоя филм са ебати пичовете, а Марк Зукърбърг също е ебати пича. И докато вие седите и му се хилите как тва пишлеме след 10 години ще живее на улицата, той си седи и си брои пачките...

И още нещо - докато вие седите и гледате в тоя тъп сайт фейсбук как всичките ви познати попълват "Колко % си готин" quiz-а, колко метра тоалетна хартия са издърпали или кое изгубено животно искат да подслонят във PetVille или квото е там, аз намирам хора, ценни контакти, които в нормални обстоятелства не бих намерил и си общувам с тях. А за вас ако това е нещо адски безполезно, безсмислено и губещо ценно време (са надявам се ПОТРЕБИТЕЛИ НА ТОЗИ ФОРУМ не биха посмяли да говорят за ИЗГУБЕНО ВРЕМЕ) - това си е ваш проблем общо взето :lol:
Guns don't kill people.

МнениеПубликувано на: Нед Ное 28, 2010 12:45 pm 
Аватар

People die when they are killed.

хахаха какъв е тоя спор за фейсбук IRL, темата е за филма :lol: който беше доста успешен imo
един от малкото наистина интересни филми напоследък, нищо, че са попроменили малко историята, за да е по-интересно за зрителя

Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Ное 29, 2010 1:24 am 
Аватар
Spamoza Vulgaris

Учудващо забавен филм ми се стори този

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 3 от 3 [ 37 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]