|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 8:50 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 10:39 am |
|
Beren |
|
|
Регистриран на: Нед Юли 24, 2005 11:10 pm Мнения: 4907 Местоположение: Rome-Berlin-Tokyo
|
realist написа: Не мисля, че ще има плод, на който да не му влияе морската вода, пък и много по-вероятно да е фишмен акула. вече имаше фишмен акула, няма да има плод който да те превръща в морски обитател :Р
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 5:45 pm |
Hajutze |
|
|
|
Не мога да разбера какъв ви е проблема с него =/, той и Франки в началото не беше от най-добрите и ако не се лъжа имаше роля в едно пребиване на Усоп =/
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 7:33 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
lcool написа: Не мога да разбера какъв ви е проблема с него =/ Няя се самоцитирам, ма да знаеш все пак, че съм ги изброил 1-2 страници назад повечето ни проблеми с него... Та чапа-> тоя грозния явно е "bubble no mi" или по-скоро сапун-сапун... Най-мн Нами и Робин да се изкъпят, друго няма какво да направи, дори всички да напуснат кораба... Санджи ме изкефи и мен мн. Нещо като "натурално сору", ама по-яко, щото не е трик, а естествена еволюция. Луфи ми досади с тая трета скорост Т'ва стана вече като расенгана на Наруто баси. За най-малкото нещо.. и сега само му променяме формата.. вместо да вика по едно, сега ще добавя и цвят и въобщеее... до края на мангата ще трябва да говори по 30 минути за да удари 1 път >.> Зоро грам не ме впечатли... нещо откак падна на колене яко му смъкна coolness-а СУУУУПАААААААААААААААААААААААААААА е супер просто... нема такъв урод. Макар, че тия ракети са леко безмислени.. как и да е. Е не познах, няма кракена да ги дърпа, а акулата дето излезе от кракена. Иначе изключително се радвам, че се върнахме на приключенска вълна (макар и супер-изкуствено разделяне на екипажа) ^_^
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Ное 25, 2010 7:43 pm |
Hajutze |
|
|
|
realist написа: Саяне, не може плода му да е такъв, защото на Калифа е сапунени балончета. ... Logia сапун ?
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|