|
Дата и час: Нед Фев 09, 2025 1:49 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Goulart Knights Evoked The Beginning Black (Зима 2011) Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 10:03 pm |
|
B1nKaTa |
Anime Hunter |
Регистриран на: Сря Апр 07, 2010 2:06 pm Мнения: 3668 Местоположение: Велико Търново
|
Заглавие: Goulart Knights Evoked The Beginning Black , グラール騎士団Вид: OVAЕпизоди: ?Времева рамка: 25.12.2010 до ?Жанр: Action, SupernaturalПроизводство: LantisANN написа: The story begins after mysterious creatures named Archons suddenly appear in the world. Humanity faces the threat of annihilation from these creatures. Only the Chalice, the source of humanity, can defeat the powerful Archons. So, the humans assemble an Archon-slaying unit from fighters who have the ability to bring forth the Chalice to fight. The ones chosen to fight the Archons with the Chalice as their weapon are called Goulart Knights.
За повече информация: AniDB/ MAL
|
|
|
Заглавие: Re: Goulart Knights Evoked The Beginning Black (Зима 2011) Публикувано на: Сря Ное 10, 2010 11:21 pm |
|
Rampage |
|
|
|
А,ето нещо,което ми хвана вниманието.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Goulart Knights Evoked The Beginning Black (Зима 2011) Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 12:02 am |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Басирам се, че битките няма да са нищо особено. Вероятно ще ни залеят със захаросани драмички /ии да, това го усещам от постера как лъха просто/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Goulart Knights Evoked The Beginning Black (Зима 2011) Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 1:06 am |
|
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
И аз имам подобно чувство, но ще му дам шанс и без това напоследък нищо не гледам edit: crazy_little_crow написа: *cough* Щом има бишита вниманието ми е там Lol wut? а не мерси, щом ще е пълно с бишита май няма да му дам шанс
Последна промяна Ghostbuster на Чет Ное 11, 2010 2:06 am, променена общо 1 път
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Goulart Knights Evoked The Beginning Black (Зима 2011) Публикувано на: Чет Ное 11, 2010 1:24 am |
|
crazy_little_crow |
|
|
|
*cough* MangaUpdates написа: "A team of four bishonen with the ability to use “Chalice,” the source of humanity, to defend the earth from mysterious creatures known as “Archons.” /*cough* Щом има бишита вниманието ми е там Макар че очакванията са ми доста .... занижени
_________________ Makoto by Erendis <3 <3 <3
If life gives you lemons, make grape juice and let the world wonder how the hell you did it ^.~
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 [ 15 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|