не го ли намираш за иронично че си си сложил профил на 3 героя от мангата който бяха заебани. и като фен на мангата създателите им грам не им пука за тва че им се кефиш буквално създателите на мангата им се изсраха на главите, оплетоха се и сега нз как да подкарат историята пак >< всички знаят че клеър ще се прероди от тоя блоб, и няма как да ми сложат какъвто и да е съспенс >< само безмислени битки с грозна графика >< интересно ми е още пколко ще потъне тая манга
Публикувано на: Нед Окт 31, 2010 12:41 am
sulfric
Абе историята си се развива перфектно, всеки с вкуса си ебати. И като за начало не сме Япония, там явно мангата печели почитателите си с такаво развитие.
_________________ It`sOver9000!!!
Заглавие: Re: «®Claymore®»
Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 10:17 am
sulfric
о чудо клеър не била мъртва >.< ФЕИЛ да ме накарат да мисля така на първо място отново изключително грозен арт за МЕСЕЧНА манга, безумно тъпа битка >< и отново всепознатия ни модел, тъпа битка скучно обяснение, после ПАК ще има тъпа битка малоумно обяснение >.<
Публикувано на: Вто Ное 02, 2010 9:53 pm
sulfric
Стига, Къф Януари ве! Тия съ *б*т неправилно ве Клеър е станала на б*хти мазалото Тия другите си вярват обаче, че ше на мерят Мирия и то жива оптимистки Олдскул бойците къртят обаче. Сляпата кака раздава правосъдие!!!!
Публикувано на: Вто Ное 16, 2010 12:49 am
sulfric
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 114 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения