|
Дата и час: Пон Фев 10, 2025 5:54 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 12:17 am |
hikuk |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
Аеее в мноо тъпа посока се е насочила тая мануа, дано има втора част, че иначе ще е страшно тъпо.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 9:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Използвай клавиша ентъра бе ![:doh:](./images/smilies/doh.gif) да накъсаш изречението, да не се налага да скролваме и въобще защо го слагаш в спойлер, макар че донякъде е разбираемо. На мен ми хареса как приключва историята или поне за момента така изглежда. Едно момче се докосна до един чужд свят, научи много от него за своя собствен и после го пратиха обратно в къщи. Дори ще ми е в пъти по-интересно, ако от добра "martial arts" , трансформират манхвата в добра "school life".
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 1:19 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Аз пък съм на точно обратното мнение Logrus. Всичко това, което преживя до сега да го захвърли ей така, защото някой друг е решил вместо него. Нали още от началото това беше първия му урок, че независимо колкото и да си силен ако нямаш кураж няма да постигнеш нищо. Една от най- отличителните му черти. Другото начина, по който попива всяка техника и ги научава за нула време...прогреса му си е страхотен. Аз искам да видя до каква крайност може да стигне, колко ще се развие. Почти съм убеден, че някак си ще се възстанови.
ПП: Нали това хапче, което взе по- рано беше вид наркотик, който освобождава големи количества вътрешна енергия, които нормален човек не може да се справи. Има тренинг и благодарение на това възстановителния му процес е няколко пъти по- бърз от нормалния. Дори и да му е унищожен Ки центъра...знам ли...
Имена не помня...
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 1:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4634_1245184544.png) |
Ghostbuster |
Sky King |
Регистриран на: Вто Юли 11, 2006 12:36 pm Мнения: 2676 Местоположение: The Sky King Throne
|
А дано... защото искам още поне 100 глави струва ми се че учителя се отнесе така с него точно за да създаде впечатлението, че се е отказал от него пред останалите мурими и те да не го преследват. А като ("уж" - hope so) му унищожи ки каналите те би трябвало съвсем да изгубят интерес към него, което в по-късен етап ще му е от полза. Според мен ако манхуата продължи ще гледаме как нашия успява да се възстанови и някой от муримите (тоя малкия евентуално) започва да го обучава с идеята да противопостави учител и ученик ... ест ще има разни драми, сълзи, сополи, опити за самоубийство и т.н. , но в крайна сметка нещата ще се правят
_________________ My Favourite Anime Songs *click the pic for direct download*
![Изображение](https://image.ibb.co/geNktc/Air_Gear.jpg) Anime Song of the Week: Haikyuu - Above Black Lagoon AMV // Air Gear MMV // The Cockpit AMV
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Сеп 27, 2010 8:23 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=17119_1422565061.jpg) |
Dypeshnik |
|
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
Още от самото начало му обяснаваше за новия свят, в който може да се забърка ако го научи на бойни изкуства. Колко е опасен и че няма да има втори шанс да се върне, живота ще бъде заложен на карта и всяко решение, което взема ще рефлектира не само върху него, но и върху нова общност към, която той вече стана част. Това, което очаквам аз сега е 1-2 глави училищен живот и през цялото време една мисъл ще е в главата му, защо учителя му би му причинил нещо подобно като знае какви са последствията. От това може и да се стигне до там, че той да започне да го издирва, с неговите си методи предполагам. Дали никой ням да му помогне от учителите на бойни изкуства (не се сетих за друго име) за възтановяването му ? Дори и да няма Ки център или да е нарушен баланса му не значи, че всички ще дигнат ръце от него или прекалено много се надявам ?
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: The Breaker ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Окт 05, 2010 6:54 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=42019_1346057358.jpg) |
Roronoa Zoro |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Според мене не го лъжат и все пак може да има някаква част, която да са му я спестили. Кофти работа но нашия 100% ще намери начин да продължи с martial arts и да мачка.
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|