|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 8:51 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 2:30 am |
Hajutze |
|
|
|
Wind_Falcon написа: Нз, но съм убеден че по някое време (току виж може да е през тайм скипа) Черната Брада ще убие Шанкс. И ше гледаме как Лъфи хапва някое от хапчетата на Чопър, превръща се в Мистър Фантастик и ... (оставям на следващия )
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 10:34 am |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Мисля, че Лъфи видя достатъчно смърт на любимите си хора. Шанкс със сигурност никой няма да го убие, нито заради плот-а, нито има някой толкова силен в момента. В мойте очи Шанкс е най-силния пират в момента, той е човека на сегашната ера. Мисля си че, Шанкс ще стане ББ а Лъфи Рожър. Тоест ще бъдат приятели и най-големи съперници. Паживйом па видим (сле 10-15 години )
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Нед Сеп 05, 2010 3:01 pm |
|
Pinko |
|
|
|
Колкото и смешно да е предполагам че Бъги ще е шичибукай след тайм скипа - нямат проблем да го вземат понеже си е достатъчно слаб и глупав Гарп и Сенгоку ще ми хареса ако тренират Хелмепо и Коби или може би само Гарп ще си ги тренира тях, та Гарп и Сенгоку ще са се пенсионирали вече. Смоукър сигурно ще е отишъл в Новия Свят поне това искаше в последната глава - ще бъде с име сред пиратите и маринките, а защо не и адмирал. Коби се надявам да е Вице-адмирал. Много искам Кузан да е Флийт ама сигурно Акаину ще вземат. Та чудно с какво ще се занимава Сенгоку и козата Ташиги и тя може да е вице. Дрейк ми е интересно каква му е идеята да се спречка с Кайдо - 100% има достатъчно информация за него за да знае че не може просто ей така да го нападне и да го убие(а може и това да стане знам ли), чудя се дали няма да се опита да се договори с него макар че по начина по който го показаха в последната глава явно ще иска да се бие и смята че ще го победи. Кид ще трябва да е напреднал доста за тези 2 години освен ако не удари на камък и не попадне на силен противник който да го върне в 1ви клас. Аппо и Капоне може и да са нечии починени или мъртви не зная. Бони може и тя да е шичи Law ми е интересен дали ще е влязъл в Новия Свят или още ще чака и какво е правил през тези 2 години. Чудно дали Вегапънк ще е измислил още някоя щуротия през това време. Интересно ми е и настоящите шичита какво ще правят особено Фламинго. Кроки сигурно ще е в Новия свят с някаква групичка или само с мр1. Черния сигурно ще е овладял силата си достатъчно че да не бяга така(макар че искам пак да си бяга така ) Може и да имат кораб вече би трябвало - интересно къде ще държат Сан Хуан тогава
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 11:00 am |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Някакси приказката ви се завъртя така, се едно някой PX е при Шанки. Ма това е Кума, не пацифиста. Носеше библията/адресника..нали? Бони мрази маринките бе, къде изобщо не може да се мисли за някакви отношения с тях... ше я затворят в Импел Даун вероятно. Странно обаче как ще се измъкне. Шичибукаите се надявам да се разтрогнат като група и да се измисли нова структура, тия Горосей тряя са видели, че нещата не вървят. Тука влизат и теориите на спиралата, че Донкихоте работи за някой по-нависоко или за Вегапънк и Мория ще се върне с механични сянки... Съжалявам, че няма да видя как Дрейк се справя/напада Кайдо.. или се съюзява с него // ... Та за Шанкзу... може и да е минал момента, в който се бият. Но въпреки, че и аз не вярвам да бъде победен от някой някога, камоли убит, смятам, че Лау ще е човек какъвто е бил ББ за Роджър. Все пак трябва да са що-годе набори... Не забравяйте, че не всеки се цели в ОП. В смисъл - ей го белия.. реално той си БЕ крал на пиратите до сега.. обаче не това му е целта. Вероятно Шанкс също има различна цел. Никога не си е заявявал амбицията (.. която най-вероятно е utagedaaa ^o^ ), пък и реално е бил на това ниво по един или друг начин.
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 07, 2010 7:57 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Ммммммрх... Първо - Шанкс е нападнал/спрял Кайдо, за да не се появи последния на негово място към края на битката и да избие всички; Второ - Logrus написа: Шанкс не е ничия бавачка и никой не го е молил за помощ. И той няма как да се появи ей така, щото са дружки по убер-куп саке. Това ще е унижение за Белия. Тук не говорим само за една битка, а за честта на няколко персони. Трето - правителство =/= маринки, военноморски флот. Правителството са Горосей, те ще си останат, ако ще Маринфорда да бъде изравнен със земята. Както каза Сенгоку - просто ще бъде построен наново.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|