|
Дата и час: Пет Яну 31, 2025 5:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 11:04 am |
|
Kizaru |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 9:58 am Мнения: 186 Местоположение: Септември >:)
|
Logrus написа: Може би на Алое Верата ? Само си го представи този изрод с риненган както може и да си прави тела, без да са му необходими трупове ... леле мале Да и тогава ще може да използва техниката на Нагато, за да ги съживи !
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 12:07 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
Най - накрая итересен чаптър. Kizaru написа: Еееee Мадара много лесно ша бие Конан Чудно как ли позна? И Конан и Мадара могат да стават неуязвими, но с тази разлика, че Мадара неможе да атакува през това време(докато за Конан това не важи). Даже бих казал, че Мъдьо е в по - неизгодно положение от нея. От една страна ми се иска Конан да победи, но от друга Тоби ще изглежда още по - жалък от колкото е в момента. И все пак си мисля, че Кабуто може да се появи, и да използва Edo Tensei(душата на Нагато) за да mindfuck-не Конан. ПП И на мен в началото за момент ми се стори, че Мадара нарича Конан Нагато Но после всичко си дойде на мястото ;D
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 12:44 pm |
|
Ice-Man |
|
|
Регистриран на: Нед Сеп 28, 2008 10:44 am Мнения: 5256 Местоположение: Стара Загора/Варна/Албена/Златни пясъци/София
|
Интересен чап., Кисаме много хубаво ги изигра Флашбекът с Итачи също беше добър. И сега Конан с/у Тоби, хммм определено Тоби ще победи, защото просто няма как иначе, но дано ни спретнат интересна битчица
_________________ Powered by SFP+ 650 Gold Modular|ASUS Z170-A|Intel i5-6600K| CM Hyper 212 EVO|CORSAIR DDR4 2400MHz 2x4GB| SAPPHIRE R9 380 4GB|SEAGATE 1TB Barracuda| Samsung 850 EVO 250GB|Fractal Design R5 White Window
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 1:58 pm |
|
Kizaru |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 9:58 am Мнения: 186 Местоположение: Септември >:)
|
Bloodwed написа: Kizaru написа: Еееee Мадара много лесно ша бие Конан Чудно как ли позна? И Конан и Мадара могат да стават неуязвими, но с тази разлика, че Мадара неможе да атакува през това време(докато за Конан това не важи). Даже бих казал, че Мъдьо е в по - неизгодно положение от нея. От една страна ми се иска Конан да победи, но от друга Тоби ще изглежда още по - жалък от колкото е в момента. И все пак си мисля, че Кабуто може да се появи, и да използва Edo Tensei(душата на Нагато) за да mindfuck-не Конан. ПП И на мен в началото за момент ми се стори, че Мадара нарича Конан Нагато Но после всичко си дойде на мястото ;D На мен Конан ми се струва крехкичка за тва Иначе на мен ми се ще да оживее някак си и да мине из Наруто Мечти, мечтииии
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 6:54 pm |
|
Bloodwed |
|
|
Регистриран на: Пет Окт 28, 2005 12:03 am Мнения: 410 Местоположение: Dark Side, Bulgaria
|
^ Хубуу, ама Мадара пък не е показал нито една техника (освен порт-а) Жалая му искрен успех в опита, да прободе/щампира с кунай стотиците листчета хартия на които ще се пръсне Конан Пък и да я победи, ме съмнява да я убие. Все пак тя е лидер на село, което се е заклело във вярност на Наруто(не на Коноха, а на Наруто персонално). Киши ще намери начин да я измъкне Btw, по време на тоя флашбек, Итачи не трябваше ли да е някъде към 12-13 годишен? Защо ми изглежда по същия начин, както по време на смъртта си? Whateva...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 7:07 pm |
Morgoth |
|
|
|
Bloodwed написа: Btw, по време на тоя флашбек, Итачи не трябваше ли да е някъде към 12-13 годишен? Защо ми изглежда по същия начин, както по време на смъртта си? Whateva... Говорим все пак за вселена, където 10 годишни лапета убиват 30 годишни батки. Не търси излишна логика.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 7:15 pm |
Hajutze |
|
|
|
Kizaru написа: ^ Ооо лидер ли? Ама на кое село по-точно? Нещо съм изпъснал нишката За тия работи има уикия. Пейн кат умря, Конан "наследи" селото ... (Rain Village-a)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Чет Сеп 02, 2010 7:40 pm |
|
Kizaru |
|
|
|
lcool написа: Kizaru написа: ^ Ооо лидер ли? Ама на кое село по-точно? Нещо съм изпъснал нишката За тия работи има уикия. Пейн кат умря, Конан "наследи" селото ... (Rain Village-a) Аааа да да... т.н. Amegakure no sato
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|