|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 12:08 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Сравнете: Два разказа  Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 12:57 am |
Vigilante |
|
 |
|
о.О Ти са произволни обидни думи ли ползваш? Що па двуличие х) Флуудиш темата излишно. Изключително мил и уважителен съм с теб, не е логично и правилно да скачаш с такова назлобление. Разказа ми е много по-добър от твоя. Странно, е че имаш 4 гласа. Или поне щеше да е странно ако нямаше другарчета във форума х)
_________________ Пътешествие из въображението на една скарида : http://jconfederation.blogspot.com/2011/03/4.html
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сравнете: Два разказа  Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 7:54 pm |
 |
dream_dragon |
|
 |
Регистриран на: Нед Авг 27, 2006 2:57 pm Мнения: 4124 Местоположение: dragon's land
|
Такааааа. Двуличен си, защото до ония ден ме обиждаше по някакъв детински начин. Самочувствието ти кара гъза ти да се бие в тавана и така пропускаш много неща да видиш. Аз виждам следното - до сега нямаш загуба и имаш винаги над 6-7 гласа. При гласували в темата 5-6 (при последната тема с нем 8 писали в темата, а гласовете са 11/8) евентуално. Естесвено единия глас може и твой да си е. Виждам също така, че работата е яко фалшива, поне според мен. Но това доказва по-ранните ми постове, две теми, които съм правил и една две други теми. Но те са друга история няма как да ги знаеш. Също така за твое сведение нямам другарчета във форума. Но ти изглежда имаш. А може и да имаш и фалшиви регистрации. Не ме интересува. Доказваш до сега всичко, което съм казал. И пак си показваш двойния език. И не, разказа ти не е по-добър, а е по-елементарен и вървежен. Или ще искаш да ми кажеш, че Дж. К. Роулинг е по-добра от Тери Гудкайнд? Видях писалите, видяхте и тебе (не че ти можеш да ме изненадаш с наглото си поведение и преструвките си) и съответно виждам състоянието на раздела на къде отива. Да, талантлив си, обаче за масовата публика. Както ти казах това вече ми е най-забавния раздел след коментарите в темата. Може някой модератор да мине да локне темата, някой да не се обърка и да пусне глас.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Сравнете: Два разказа  Публикувано на: Вто Авг 24, 2010 8:01 pm |
Vigilante |
|
 |
|
Това, че преди два дни бях абсолютно директен в изказванията си и не се опитвах да съм мил, а сега се опитвам ,ме прави двуличен? х) Няма как да не си прав. Загубих веднъж впрочем. Съквам в поезията. С 40те си фалшиви регистрации няма как да загубя! Печеля щото не ви бива не за друго х) Тери Гудкайнд е не по-малко литературна чалга от роулинг затова сравнението е адски тъпо х) Поне в тази тема почти всички пуснали вот за мен са писали мнение и 1 за теб . Щом твърдиш, че разказа ти е по-дълбок от моя значи има нещо скрито за схващане в него о.О Какво е ?
_________________ Пътешествие из въображението на една скарида : http://jconfederation.blogspot.com/2011/03/4.html
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|