Не знам, как ще издържа една седмица... Едно е сигурно, че във вестника не става дума за баунтито, защото това е тъпо като последния чаптър на белината.
_________________ Naruto
Shakugan no Shana
Shaman King
Yu-Gi-Oh
С една дума Ода след като ни показа ни и казва главните ни герои могат да умират - краи на тяхното безсмъртие всеки от екипажа на Лъфи е застрашен от тук на там
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Заглавие: Re: One Piece
Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 10:11 am
SnaikBG
Регистриран на: Пет Юни 27, 2008 10:40 am Мнения: 1102 Местоположение: Някъде Между Измеренията
Ти луууууд ли сиииии , това беше най-яката смешка, точно в стил Бруук
пък и беше супер на място предвид как се развиваше разговора
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
супер трудно е да измислиш оригинален герой с оригинална кеч фраза толкова навътре в историята брук е чисто оригинален с неговите мъртви шеги така че шегата не е ФЕИЛ и хората които я мислят за ФЕИЛ да си дадът малко почивка от уан пиис
Абе специално оригнята и пръднята като са в едно ДА! но през другото време когато ми говори че е мъртъв, аре моля ти се..тея неща в детската градина бяха.
ок, хайде да играем една игра ДА СЕ ПОСТАВИМ НА МЯСТОТО на ода игра
измисли ти герой които да е оригинален и да се впише в екипажа, да не прилича на нищо което сме виждали до сега но и да бъде част от стила на арта и развитието на историята
РЕДИ ГО
Публикувано на: Пет Юли 09, 2010 12:16 pm
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Е той е по-скоро пародия на герой, поне на мен ми е по-удобно да мисля така за него Хареса ми песничката му в анимето, как умря екипажа и като цяло ... скелет който пие чай е cool
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
Скелета ми е от любимите в екипажа, неразбирам защо го хейтат толкова много.
Иначе за чаптъра - random shit going down...
Рейли ще му предложи да остане на Амазон Лили да потренира Хаки с Куджа-та, невярвам обаче лично да се заеме с това.
И за това което видя Чопър - не е според мен баунти. Замислете се над две неща - първо Чопър се кефи на големи баунтита, и по скоро щеше си каже "how cool" ако му го бяха дигнали. И 2ро, ако на Лъфи му го дигнат на толкова колкото си мислите, то на Императорите нулите отзад ше са колкото цялото число ПИ със всички числа след запетаята...
Та според мен във вестинка е писано за това което каза Трафалгар - Още един Д ще предизвика буря. И понеже Чопър каза "Пак ли Лъфи" или нещо от сорта - Драгон веднага ми хрумва. Във флашбака го подгряха и сега ще скочи в историята.
Според мен пък е точно баунтито. Какви са тези глупости,че Чопър би се изкефил!? Той е притеснен за Лъфи,не знае какво се е случвало с него , а пък и разбира ,че е Лъфи е загубил брат си . Види ли ново, напълно адекватно баунти би се шокирал и изплашил така. Ако World Goverment-a предприеме такова дейстивие ще бъде абсолютно правилно , повече не може да го пренебрегват и потулват. След "лайв стрийма" на войната + обявяването на истинският баща на Лъфи ще вземат всички необходими мерки за залавянето му.
Нали малко преди това Чопър споменава вече за смъртта на Асе следователно знае вече какво е ставало от предишни вестници. + коментара Лъфи what have you done now? Изобщо не се връзва с баунтито
_________________ Buy manga support your favorite authors and artists ONE PIECE BATTLE GROUND COMING SOON
Не забравяйте, че екипажа (включително и Чопър) не знаят за подвизите на Лъфи в най-великия затвор. Избяга не малко "silver medalists", да не говорим за дребните риби (които сигурно също за много силни). Най-вероятно в вестника пише за затвора, кой го е разрушил и освободил всички престъпни. Може да пише и че освен всичко това Лъфи да е в съюз с Крокодайл и Джинбей Така си мисля аз, ама ще видим близките чаптъри за какво става дума
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 65 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения