|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:37 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Юли 01, 2010 9:25 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=34184_1242734472.gif) |
Pinko |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
|
Много добра глава, а като я видях как почна викам айдеее кво стана тука - и Дадан ми хареса как реагира, и Макино, и Кмета и хората от града и Джимбей и флашбека с Ейс и Джимбей в затвора разпределен до края на главата - и Шанкс със думите които каза(мислеше) и ето тази страница определено ми въздейства : http://mangastream.com/read/one_piece/29274149/17 яд ме е че ще прецака страницата от темата ако я пусна в цял размер. http://mangastream.com/read/one_piece/29274149/16 - тук защо Луфи ги изкарва 10 на брой екипажа си ? Тоест хората или каквото там брои - ясно се вижда че дясната му ръка(както гледаме картинката иначе е лявата) си е с 5 опънати пръста, а на долните панели се вижда как използва и 5те си пръста на другата ръка - тоест 10 общо - тоя гад е намерил 2ма още ама ги крие
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 02, 2010 9:30 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=228.jpg) |
Nocturno |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
|
Много добра глава. Най-хубавото е, че дори и да не се събере съвсем скоро екипажа, това е новата цел в мангата. Много ми се иска да се събират поетапно, а не всички в Шабонди. Представям си как Робин и Лъфи се срещат по пътя и заедно тръгват да спасяват Санджи от педерастията и т.н. и т.н. Дадан супер много ми хареса как реагира на появата на Гарп. Заслужаваше си боя, но все пак трябва да отчетем, че направи каквото можа. Моментът с гробовете на Ейс и Широхиге и хилядите строени мъже и жени беше много затрогващ. Изобщо замислялили сте се как едно време точно тези епияни моменти бяха доста по-редки. И вие ми говорите, че ОП е западнала, пфу ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) .
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 02, 2010 9:55 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8113_1384858638.jpg) |
Logrus |
|
![](./images/ranks/rank10.gif) |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Super_Beast написа: Точно този момент в анимето е епично як Когато го питат Луфи на къде отива и той се спира, в анфас, вдига окървавения си юмрук към главата в доста прилично ЗЛОВЕЩ за неговата особа жест, всички се насират в 3 километра радиус и ти аха да кажеш "почна се боя" и Луфи с един пръст бута сламената си шапка нагоре и с вече типичния си жизнерадостен идиотизъм отговаря "нагоре, към небето" p.s. вече го тегля да го гледам пак
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
![Изображение](http://prikachi.com/images/58/8099058X.png) Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: One Piece ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Юли 02, 2010 8:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=7916_1313847026.png) |
trigun |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
Регистриран на: Сря Апр 11, 2007 4:56 pm Мнения: 1900 Местоположение: The World Of Darkness(на село :lol: )
|
Logrus написа: :lol:
верно мамкаму x2 ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif) Ся ми е страшно интересно с кой първо ще се съберат?
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|