|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 12:18 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Сеп 27, 2005 5:36 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
kira написа: Бутам всичко на дискове. Не се знае кога ще потрябва пак, а пък DVD-та колко искаш. Първата ми работа след като се запалих по анимето беше да си купя DVD-RW ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) . С обикновенни CD-та не си е работа.
аз ако разбирах нещо повече от това да включвам и изключвам компа, и аз досега да съм си взема Двд...леле как ми текат лигите като си помисля, че на едно Двд ще мога да побера всички епизодчета на едно 26 сериалче, че и още... ![Mad :x](./images/smilies/icon_mad.gif) Искам ДВД... така де лично аз си ги свалям, и ги бутам на дискове.... после като случая с Наруто (общ брой дискове досега 36...аз съм луда) се осъзнавам колко съм тъпа, и че е можело да си запиша само онези епизоди които ми харесват....ама кво да се прави, като се запалих и вманиячих по анимета и манга, така е.... а колко му завидях на брат ми като видях че си има ДВД записвачка, а е на 900 километра от София и не мога да записвам и да му ползвам компа ![Evil or Very Mad :evil:](./images/smilies/icon_evil.gif) бе ще се пробвам по Коледа да си набавя тва чудо ![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif) като тактично намекна на наще... и после купчината други дискове излитат към някой друг запален фен....или в най-лошият случай в кофата
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|