|
Дата и час: Чет Фев 06, 2025 12:41 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) Публикувано на: Чет Юни 03, 2010 8:00 pm |
|
djhot |
|
|
Регистриран на: Вто Май 01, 2007 9:23 pm Мнения: 2515 Местоположение: Едо
|
Защото е ми беше мега тъпо? Е не колкото в една от съседните теми, която дори аз я създадох за да покажа колко съм "очаравон". Сериозно от онова друго в момента треперия от стрес и ако erejnion случайно види и пиши в темата ще се сдобия с първия си смъртен враг.
П.С. Обожавам комедии, не само анимета...
--------------------------------------------
Абе, velush, подозирах го от известно време, но... Обичаш да виждаш нещата така, както ти скимни, нали? Това далеч не е първото нещо, което изкривяваш.
Последна промяна djhot на Пет Юни 04, 2010 3:02 pm, променена общо 1 път
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) Публикувано на: Пет Юни 04, 2010 2:40 pm |
|
velush |
|
|
|
djhot Цитат: Защото е ми беше мега тъпо? Амиии...може би не правиш разлика между откровенно тъпи и нарочно създадени тъпи герои...толкова тъпи, че чак невъзможно смешни... Може би просто не си схванал целия бъзик и пародийната гавра с шоджо клишетата?
_________________ Mama, don't whoop little Buford Mama, don't pound on his head Mama, don't woop little Buford I think you should shoot him instead
BANG!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) Публикувано на: Пет Юни 04, 2010 6:36 pm |
|
Belgarion |
Ecchi Warrior |
Регистриран на: Пон Яну 08, 2007 5:24 pm Мнения: 19394 Местоположение: Tōkyō
|
Ryoka__ написа: Какво !? Обясни причината за това ужасно изказване Причината е, че не е гледал достатъчно анимета от жанра за да усети истинския кеф от това аниме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Hyakko (Есен 2008) Публикувано на: Пон Апр 30, 2012 3:30 am |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
Ха, епизода с косата беше страхотен. Иначе тъпа комедийка със добър саундтрак и лоши оп/ед. Тоест прекрасен начин да си прекарам почивните дни; макар че едва ли щеше да ми хареса чак толкова, ако не си бях чател за GW2 (което не тръгва на компа ми) през същото време (с човек, на когото му тръгва на компа (ахчо)). П.П. събовете само че... SS? Кокизъл? Ужасен тайпсет, застъпващи се линии в хардсъбнатото караоке, цветове на събовете, които ги правят нечетливи? Все едно съм се върнал назад във времето, толкова е носталгично; или обратното, отишъл съм напред във времето във вселена, където кристен е достигнал световно господство. edit: 9-12 бяха само че по-разочароващи. Заради хронологичните шеги, това, че 13ти всъщност наистина бе анимиран, и това, че Торако ми хареса този епизод... и с малко кривене на душата, 7/10, макар че сигурно не заслужава толкова
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|