Дата и час: Вто Мар 04, 2025 5:05 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 23, 2006 5:29 pm 
Аватар

XaXaXa - по голяма глупост не съм чела, попринцип вярвам в разните разботи за зодиите ама това определно беше мнооого смешно- няма нито едно нещо което да е съвпаднало с мен като цяло- аз съм дева, но не съм консервативна, скучна и там квито глупости бяха изброени- напротив точно обратното ... мога ли да попитам от къде са извадени тия работи? поне да знам да не влизам там да чета ...

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 23, 2006 8:34 pm 

Ghostbuster написа:
Пълна лъжа и измама! Не разбирам 6то все нас скорпионите ни взимат на прицел и ни плюят така.... :evil:

Да наистина и аз съм скорпион :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 23, 2006 10:05 pm 
Аватар

Брат ми е скорпион и абсолутно вси4ко е вярно...а колкото до вас "втре6тените скорпиони"...не се вбесявайте толкоз...то и за мене 80% от не6тата за козирога не са вярни...ама просто се хиля до побъркване ^^

*Слънце мое*
Thx to Harada Risa~
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 12:03 am 
Аватар

killua написа:
Абе кротни се малко. Не виждаш ли, че за всички зодии пише глупости? ;р
Но е факт, че скорпионите са от по-страшните зодии дори според нормалните хороскопи (черните скорпиони де)
Тука просто са преувеличили нещата :D
А начинът, по който реагираш, е показателен, че си скорпион, нали? :lol:

Бате не ми обяснявай какъв съм просто колкото теми съм видял в тоя форум за зодиите едвали съм видял поне една положителна черта в тази зодия.Не знам ,но едва ли сме толкова страшни скорпионите ,а може би ВСИЧКИ ДРУГИ ЗОДИИ ГИ Е СТРАХ ОТ НАС,ЗАЩОТО ИМАМЕ НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ :x

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 12:06 am 
Аватар

Еми прочети истински хороскопи, не разчитай само на информацията, която тук се пуска. И тогава ще видиш за черните и белите скорпиони. Аз си имам бая приятели скорпиони, още дишам, така че не сте само серийни убийци :P
Ще ти препоръчам все пак да не си хабиш лошите смайлита за глупости ;р и бтв не съм бате, а кака :lol:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 11:46 pm 
Аватар

killua написа:
Еми прочети истински хороскопи, не разчитай само на информацията, която тук се пуска. И тогава ще видиш за черните и белите скорпиони. Аз си имам бая приятели скорпиони, още дишам, така че не сте само серийни убийци :P
Ще ти препоръчам все пак да не си хабиш лошите смайлита за глупости ;р и бтв не съм бате, а кака :lol:

все едно чичо,леля,баба или дядо.БТВ няма такова понятие черни,бели розови скорпиони повярвай.Ръсиш глупости като простутиите в тази тема.Мен не ми е ясно,защо още не е в кофата :shock:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 11:51 pm 
Аватар

не съм съгласна за близнаците ,4е сме като деца да, ама другите не е вярно поне за мене не е (вси4ко ама вси4ко)

Заглавие: ...
МнениеПубликувано на: Съб Ное 25, 2006 11:52 pm 
Аватар

Хммм и аз съм чувала ,че има такива цветни скорпиони ама толкова и вярвам :lol: :lol: Попринцип на хороскопи изобщо не вярвам ,но това са го направили яко :D

Профил  

Заглавие: Re: Истината за зодиите
МнениеПубликувано на: Нед Ное 26, 2006 12:17 am 
Аватар

Shadowcat написа:
Водолей: фантазьор и мечтател, изцяло откъснат от реалния живот.
Никога не връща парите, които дължи, защото веднага ги губи и забравя за тях. Постоянно нарушава обещанията си, не обича да работи. Заговорничи и хвърля кал върху близките си, винаги зад гърба им. Има влечение към грубата гастрономия и вулгарната фантастика, която купува в огромни количества. Прекарва отпуската си в някава дупка, тъй като всичките си пари е похарчил за един от проектите по спасяване на света, които той има в изобилие.

Неееее.......
това няма нишшшоо обшщо с мен :D :D :?

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 26, 2006 2:04 pm 
Аватар

Vlado-san написа:
все едно чичо,леля,баба или дядо.БТВ няма такова понятие черни,бели розови скорпиони повярвай.Ръсиш глупости като простутиите в тази тема.Мен не ми е ясно,защо още не е в кофата :shock:

Ъъъ, щото е забавна? За някой с ПОНЕ малко чувство за хумор? :roll:
А иначе такова животно като черен и бял скорпион има, но зависи от кои източници четеш предполагам ^^
И бтв се научи да не бъдеш толкова груб и да пишеш културно, щото аз от простутии не разбирам :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Ное 26, 2006 10:27 pm 
Аватар

Vlado-san споко бе човек аз като съм Риби и ми са описали няква моя пълна противоположност(сериозно за първи път виждам такива тъпотии написани за зодията ми ) мислиш ли че много ми пука?
Don't care,be happy :P

Изображение
 Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 9:03 pm 
Аватар

Razengan написа:
engine написа:
на нищо са ма напраили...не съм знаел че съм такъв паразит бе.близнаци съм...

Мразя хороскиопите и зодиите винаги ни оплюват за нещо.
И винаги грешат ама жестоко.

определено,особено тука плюят :lol:
ама какво ти пука,нали е само някакъв хороскоп :Р
не можеш да сложиш хиляди души под един знаменател

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Нед Авг 19, 2007 10:27 pm 
Аватар

ахаха скорпионите сами си показаха в тая тема чрез прекомерното използване на evil емотиконката колко са опасни

тоя хороскоп много ме накефи

аз съм везни и не само за мойта зодия виждам прилики

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:07 am 

*мрън мрън* Някои решения си ги взимам самичка... Везни съм... не сме толкова леви... Има и верни неща...

Профил  

Заглавие: Re: Истината за зодиите
МнениеПубликувано на: Пон Авг 20, 2007 12:17 am 
Аватар

Shadowcat написа:
.

Везни: и двете му ръце са леви.
Чувство за хумор и честолюбие - в зачатъчно състояние. Никога няма нито пари, нито късмет в любовта, не му върви нито вкъщи, нито на работата. Не може нито да печели, нито да се открои, нито да блесне. Патологически не умее да взема решения, започва да трепери, покрива се с пот и накрая изгубва съзнание, затова всички решения в живота им взимат другите. Обича да се изкарва експерт по изкуствата, често пише сълзливи мемоари.

не мисля че всичко е вярно поне за мен . . .

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 11 [ 158 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]