Според мене кабелите ще изгорят , че са малко слаби ,а колкото до нов чаптър целия Volume е преведен обаче някой е оплескал нещата в сайта на A-team и сега не се знае кога ще е следващия релийз защото казаха ,че ще го задържат за наказание
64 edit: sigh… we try to do something nice for ppl and there is always one person who goes and fucks it up… the_2nd_Uz3r013 ~Uz3r013@1de2983b.297f4433.res.rr.com this douche bag prolly cost you another chapter so log onto IRC and harass the fuck outta him.
_________________ I'm back!
Заглавие: Re: The Breaker
Публикувано на: Вто Апр 27, 2010 9:55 pm
mad73
Регистриран на: Пет Мар 17, 2006 5:38 pm Мнения: 932 Местоположение: Велико Търново
Дам прави са когато не им се спазват правилата да се сърдят .Може да го правят за удоволствие ,но това не означава ,че трябва да им се краде работата.От както следя мангата едно разбрах ,че Amaru е луд по цялата глава сега няма да видим чаптър 2 месеца . А аз така и неразбрах защо нашия губи от старчето като е най-голямата машинка ,разправяха нещо ,че в битка трябва да държиш емоциите и чувствата си настрана ,а той не го прави. Само заради това ли губи
Не не надали. Определено не са само емоциите (въпреки, че и те оказват влияние ). Убеден съм, че старчока се е саднал като се е изправил срещу даскаля на нашия и е търсил/разработил някакво бойно изкуство анти неговото. Щото доколкото видях неговото прилича много на някакво кенпо, използващо енергията на набадателя като в айкидото, пък нашия си се бие като генгстъ - фърля тупаници къде му падне. Това с пръста мисля, че е номер ( тези които са чели Psyren ще знаят ).
_________________ Боже Господи...
Публикувано на: Сря Апр 28, 2010 12:48 am
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Той нашия владее бойното изкуство на учителя си ,но дори и старчето да е разработило нещо против него нашия бастун нали владее и бойните изкуства на останалите училища ,поне малко да се опъне а той оня го бие като маче у дирек . Има нещо в тфа старче щот още от началото беше доста сигурен в себе си ,но ще разберем чак когато Господ слезе на земята и накаже Amaru задето задържа чаптъра
Публикувано на: Сря Апр 28, 2010 10:32 am
Logrus
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
Според мен е повече е ясно защо старчока бие - нашия е със счупена ръка, до преди минута се биеше с безчет идиоти ... логично е.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
То нали и аз го казах преди сега е момента в който може да загуби при някакви извинителни обстоятелства. То това е типичен шонен подход, най-големите изруди губят при някакви обстоятелства които са ги отслабили за кратко, примери няма да давам всеки се сеща за поне 10-20. Иначе ще си чакаме чапа и това е. Важното е да го пуснат.
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
Публикувано на: Сря Апр 28, 2010 1:08 pm
Shinigam1
Регистриран на: Пет Юли 25, 2008 1:01 am Мнения: 787 Местоположение: София
Мммммдам ... сега дано като го "зарежда" дано автора да измисли нещо по-интересно и гоя ще стане вече REALBADASSANGRY както винаги става и вече уж сериозен и т.н.
Или дори с teh new powah даскала пак ще бъде сгънат като стар вестник и нашия дребосък ще демонстрира епик скил с краката за да го защити. Aww I want MOAR !~!
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения