комиксчето беше супер...ама свърши мн тъжно Чак ме хвана Яд за Наруто..Все пак той е влюбен до учи в Сакура и какво само му стана с подарака Иначе е супер ^^
комиксчето беше супер...ама свърши мн тъжно Чак ме хвана Яд за Наруто..Все пак той е влюбен до учи в Сакура и какво само му стана с подарака Иначе е супер ^^
x2
_________________ Ерм, вие си знаете но все пак ... за вкъщи в камерката на хладилника, зад пиленцето.
Заглавие:
Публикувано на: Сря Ное 15, 2006 1:37 am
KoCTeH
Хайде да поствам най новите Gaara Gaara (A.K.A Mr.Sandman ) тази стана учудващо добре като се има на предвит че я правих по спомен О.О Neji тази не я харесвам много много ама... Itachi Gaara and Naruto просто любимият ми момент от мангата ops: И сега нещо авторско Някой си....>.> просто толкова зле рисувам нещо без да знам преди това как изглежда че няма на къде просто >.< знам че бие лееееко на Fluffy-sama (Sesshoumaru) ама ко да напрая
Публикувано на: Пон Ное 20, 2006 11:37 am
§amara
Alice in Wonderland
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 145 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения