Времето за чакане приключи май, май
Ми аз викам Pluto. Уникален арт и герой. Историята се чета кави на един дъх. Малко да ни върне към времето на Тезука
Vagabond Няма какво да кажа. Пърфе
Ikigami Занижено чувството от battle royal. Ситуациите които се представят са ми интересни. Само като си представя какво ще бъде като се стигне до кулминацията ^^
Holyland малко прекалява с драмите, но си компенсира по другите фронтове. Не съм запозната с бойните изкуства, но обясненията са ми достатъчно интересни, за да не пропускам ^^
Eden Арт и създадената атмосфера са
. Има някой неща с които смятам, че се попрекалява, но преживявам ги
Saru Lock Идиоти, секс и рок&рол
Трябва да дръпна лайва на таз м'простотия
Zetman прекалява с насилието, но ако се преглътне това и не особено ясна сюжетна линия е приятно четиво.
Dorohedoro Да ме извиняват феновете, но не можеше да е по-абстракно и по-загубено между мозъчните клетки на автора да бъде. Дава ми чувството на някаква халюцинация.
Liar Game Нямам конкретни критики, само коментарче: Малко ми бие на шонен и ми се ще да дадат малко по по същество. Безконеюните игри ще ми втръснат в някой хубав момент
Wolf Guy Все едно чета за мокрите сънища на 15 годишна пикла. Но пък нали под манга формат не е разпространен паранормалния романс и сам по себе си не е лоша идея минава(за други 15-7г). Все пак не препоръчвам заглавието на всеки.