|
Дата и час: Нед Фев 02, 2025 10:58 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 6:04 pm |
|
usui |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
fabercaste написа: Да нямаше много развитие и битка в тоия чап Има време да стане интересно
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 9:41 pm |
|
raptor22 |
|
|
|
dmntR написа: Selem написа: И аз това си мислех и да ти кажа си ужасно прав, за съжаление.... след бякуя всичките му опоненти са бързи колкото него или дори по бързи... Като изключим питката с уликиора като използва сонидо Много добре ама е капка в морето с това което е показал 250 чаптъра по-рано с лекота при това не веднъж и 2 пъти. lcool написа: @raptor Да се надяваме че някой който на детска възраст е свалял офицери 3ти ниво (или както се вадят) и е имал 100+ години да се осъвършенства, е ПОНЕ бърз. Добре аз ли съм крив или навсякъде се споменаваше, че Бякуя е най-бърз, независимо кой е гений и кой как е бил свален. Като го гледам във всичките му битки Гин седи като закован за земята и не мърда. Ичиго беше много пъти по-бърз от кой да е. Всъщност беше прекалено бърз с тая бързина ако не се лигави всяка битка ще трае 2-3 секунди ама не.
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 9:48 pm |
|
`FireStarter` |
|
|
|
raptor22 написа: Добре аз ли съм крив или навсякъде се споменаваше, че Бякуя е най-бърз, независимо кой е гений и кой как е бил свален. Като го гледам във всичките му битки Гин седи като закован за земята и не мърда. Ичиго беше много пъти по-бърз от кой да е. Всъщност беше прекалено бърз с тая бързина ако не се лигави всяка битка ще трае 2-3 секунди ама не.
все си мисля че в soul society арката казваха че най-бързата е жената-котка,забравих и името,все пак и викаха God of flash или нещо такова.Ама това е блиич,всеки чаптър силите се променят
_________________ http://myanimelist.net/animelist/firestartera
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 10:04 pm |
|
nozo |
|
|
|
В СС розовия е най-бързия, котката не е там, но тя е по-бързата. И все пак Ягодко го смаза със скорост при банкай. Розовия би най-бързата еспада със скорост, но 4-ката казва на Яготко при битката им че е много бавен, логика липсва. `firestarter написа: Ама това е блиич,всеки чаптър силите се променят Затова и вече въобще не я търся логиката. Няма да споменавам и битката с №5 би го Зараки, но преди това би Яготко при положение, че Яготко беше наравно със Зараки без банкай, а се каза че той увеличава силата до 10 пъти 1x10=1
_________________ Kenny Dalglish & Sir Alex Ferguson walk into a bar. The barman says "sorry Kenny, only over 18s in here
ЕФЕКТА ОТ МАНГА Е ПОЧТИ СЪЩИЯ http://myanimelist.net/profile/nozo
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Пет Апр 09, 2010 10:11 pm |
Hajutze |
|
|
|
Тука ключа може да е, че на Кенпачи му е по-забавно с по-силни противници .. а никой не може да отрече, че когат на Кенпачи му е забавно, започват да се изменят физичните закони .
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 12:24 am |
|
usui |
|
|
Регистриран на: Нед Ное 23, 2008 6:25 pm Мнения: 157 Местоположение: Anime-World
|
raptor22 написа: Юруичи е най-бърза принципно, но не е бърза колкото Ичиго. Кенпачи като падна от Ичиго не ползваше това да държи меча с 2 ръце така, че донякъде съм ок с това. Пак казвам виж от 162 чаптър нататък - какво може да се опре на такава скорот - нищо. Всичките му нови сили са само downgrade на това което е правил преди 250 чаптъра, ъпгреди маски - да се отвлече вниманието от това колко слаб го направиха всъщност. Така е за жалост...
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 9:00 am |
|
kael_thas_II |
|
|
Регистриран на: Съб Дек 29, 2007 5:02 pm Мнения: 259 Местоположение: Glojene / Vrachansko
|
Не знам ,ма банкая на Гин ,е не можеше да е по тъп ,13 километра.При положение че му трябва метър-2 максимум за да го промуши ,говорим в близък бой,за кво му е 13 км,нема смисъл.Лично за мене пълно разочарование.Да не говорим че мангата е много ама много зле с тоя Айзен ,след Итоо Касо-то на Яма-джи / Хадоо 96 ,каде отиваме ние вече,те го напраихаааааа ,не знам вече.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/kael_thas_II Imagination is more important than knowledge (Albert Einstein)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bleach (manga) - внимание, спойлери!! Публикувано на: Съб Апр 10, 2010 12:12 pm |
|
DiaDora |
|
|
|
Мда, последна надежда блещука за next chap...да има нещо друго настрана освен 13 км блейд.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|