По принцип не, само ако усетя, че няма да имам пари точно когато ми трябват /а.к.а. като излизат Шогун и Анимания :V /
Хич не мога да държа пари в себе си и постоянно се мъча да надвия желанието да харча това, което е за Шогун/Анимания спестено. Понякога цигарите печелят този малък спор :V
_________________ My 2D waifu: Ritsu Tainaka <3 My 3D waifu and biggest obsession yet: Leisha Hayley <33333
Да, спестявам, защото са ми и нещо като джобни... Аз и стипендията си не харча... сигурно скоро няма да я ползвам Иначе си купувам всякакви простотии... желенца, глупости,...
не ям закуски - противно-гадно-мазно-вредни са и те правят кифла, а като вдигнеш левъл от тях ставаш чиста баница и на възраст от около 30 заприличваш на мекица и ако си мъж - не можеш да си видиш пишката от шкембето, което е заело 50% от тялото ти в следствие на дългогодишното практикуване на ядене на закуски
СЛЕДОВАТЕЛНО==================>>>> не, не спестявам пари от закуски
Публикувано на: Сря Май 12, 2010 2:04 am
trancer4e4life
Регистриран на: Пон Ное 02, 2009 7:20 pm Мнения: 1093 Местоположение: In Eren's basement, watching Isayama write his manga from a distance.
Аз вече съм завършила, ама докато учех спестявах от закуски... за да си купя комп (и двд, но вече съм с ново) . Как съм ги събрала и аз се чудя. Спомени не са ми останали какво съм правила. А в момента няма какво да спестявам, щото съм безработна . То дори и да имам много спестени пари, няма да има за какво чак толкова да ги харча. Мен изгъзици не ме интересуват, така че... може би телевизор? (закачен за тавана и колкото тавана, за да си лежа и да си гледам )
Публикувано на: Сря Май 12, 2010 5:26 pm
Shadowcat
Регистриран на: Съб Авг 05, 2006 12:36 pm Мнения: 3228 Местоположение: In the middle of nowhere...
Да - от джобни, рожденни дни, именни, баба дошла и ми се радва, тати нещо ми се израдвал, за следване пари дадени Но ако ходя на суши, щрак и една солидна част заминава xD
Спестявам за Камбоджа доброволска работа да върша Road trip около Америка
общо взето...сме мръднали на 3 педи от кривата круша xD
Налага ми се да пестя само за кецове за игра...Тоест като видя че ще издадът багажа скоро време почвам да събирам к'вото остане от даскало и тренировки...
Заглавие: Re: Спестявате ли си от закуски =0
Публикувано на: Чет Сеп 23, 2010 1:55 pm
Sparda Dante
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
За какво са ви ги дали родителите Ви,тези пари бе?Вие,ще гладувате за да си купите списание или нещо друго?Като искате толкова кажете на вашите да Ви отпуснат средства,и да си купите нещото от което се нуждаете.Иначе НЕ!Не спестявам от закуски.Като са ми дали пари,са ми ги дали да си купя да ям,а не да ги харча за списания,баси.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения