Дата и час: Нед Фев 23, 2025 1:43 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 6 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие:
МнениеПубликувано на: Пон Ное 13, 2006 11:45 pm 
Аватар

Kagome написа:
Harada Risa написа:
Sheeshomaru is the best! :love:

Нали ... нали ... ако не заради друго заради тези двамата си заслужава да се види анимето :)

Изображение

Ау KAWAII. Много, много са готини.
Но дори и Сесомару да ми е симпатичен, мисля че Инуяша е по-готин. :wink:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 12:19 am 
Аватар

Dunan_Knut написа:
Bleed4me написа:
А за любим герой бих избрал Кикио :love:

Кикио!!!! ААААААААргххххххх ! ааза! I hate that fxcking bitch! :bash: :left: :doom: :chair: Die Die Die!!!!!!!! Изображение
Изображение
аре да си направим Изображение
:twisted:

True True ... мен ако питате трябваше да си остане умряла още като я изгориха на кладата ... или просто Naraku трябваше да й види сметката в един от многото случаи които емаше ... много странен избор за любима героиня ... аз съм шаш ... предпочитам дори Jaken пред нея :?

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 12:26 am 
Аватар

еее Джакен не е толкова дразнещ. Вярно по-добре щеше да е без него, но определено е поносим. Аз и Рин предпочитам да я нямаше. Не че ми е неприятна, даже напротив. Очаквах, че последствие Сеши ще се привърже към човек, но си мислех (и много нядявах) тя да е с околко поне 8 години по-голяма от Рин. И да стане романтика любов. Предпоставки за дуджинши :love: А то ... хм..... и за лоли не става. :(
(тц тц тц corupted mine ) Няяяя искам нещо такова.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 12:28 am 
Аватар

Хахаха ... ми Люси ми то има ... с Rin на около 15-16 години ... но от къде ли го бях сваляла :hmm:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 12:33 am 
Аватар

:shock: Йеееееееееее! Йееееееееееее! *Танцува танца на радостта* :spinin:
ми аз всъщност никога не съм се и опитвала да търся, така че ... но ще си направя този труд. Йей Сеши в действие. Ако се сетиш откъде си го свалила следващия път имаш почерпка от мен. А аз междувременно ще си загубя времето в търсене на такива неща. Чела съм само едно с ину и кагоме, но такива.... ехе

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 4:43 pm 
Аватар

Plama_chan написа:
Ау KAWAII. Много, много са готини.
Но дори и Сесомару да ми е симпатичен, мисля че Инуяша е по-готин. :wink:

Дададададададададададададада... :oops: :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Вто Ное 14, 2006 7:56 pm 
Аватар

ми нз.... много пъти съм си мислила. Не знам какво ще измисят. То аз към края епизодите и без това не съм ги гледала всичките. Става толкова бозаво. Само някой, за да чета интригата и да се радвам на геройте. Въпреки че Сеши ми е фаворит и Ину е такъв сладур (ех.... онова doujinshi със двамата не ми излиза от главата *dreamy* ) . Taкааам... да се върнем към основния проблем. Някак си не си го представям много много Кагоме да остане във феодалния свят, но и не ми се връзва Ину да дойде с нея. Какво най-вероятно ще стане така - Инуяша просто ще стане човек и ще отиде в нейния свят. Което въобще няма да ме изкефи,но..... Санго и Хоши-сама със сигурност ще си останат заедно, това не подлежи на съмнение, но къде..... :roll: За Нараку... еми ще умре :lol: заедно с Кикио :twisted: Ех..... със Сешомару.... нямам никакви предположение. Най-много ще ме изкефи, ако Кагоме зареже Инуяша и тръгне със Сешомару-сама. and they lived hapily ever after... :lol: but not in a million years. Това ще си остане само една фантазия (или бъдещ фенфик) Шипо ще си остане с Кагоме най-вероятно.... :roll: Ми като видим края ще разберем кой е прав.

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 15, 2006 12:00 am 
Аватар

Не ща да го гледам :D Главния герой makes me sick to the stomach :evil:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 15, 2006 12:48 am 
Аватар
RyuKo FanSubs

Lady_v_in_black написа:
но най мног ме е ят че няма достатъчно серий в които показват бащата на Сешомуро и Инуяша.

Ей тва съм си го мисли поне 200-300 пъти и супер много ме е яд, че почти нищо не се споменава за него даже нищо, но само в Movie 3 главно за него става въпрос и за най-силният меч на света, който той е птитежавал и това според мен право точно третия филм най-добрия от всички, не само заради това, че битките са представени супер яко.

А колкото до края на анимето разбира се, че ще бъде прецакан, че как иначе аниметата с хубав край се броят на пръстите на едната ръка. За мен краят на това аниме ще е: Inuyasha губи силите си защото осъзнава, че обича повече Kagome отколкото целта си да стане истински демон като баща си и брат си. Това направо ще ме съкруши, но истината винаги боли :( . Kagome ми за нея какво да кажа може би ще дадат как завършва даскалото си и (за мен супер тъп) happy end с Inuyasha. Сешумару ще си остане сам заедно с Jaken i Rin и естествено с Tenseiga, но понеже Inuyasha ще е вече човек и няма да му трябва Tessaiga може да се смили над Сешумару и да му я остави естествено като имаме напредвид, че бариерата на меча вече приема и Сешумару иначе ще стане некой фал от типа "Опаа къде ми е ръчичката" . Miroku и Sango е ясно е, ще се женят каквo повече да има, като имаме напредвид и, че Sango ще успее да върне брат си Kohaku. Kikyo тук вече е много сложно незнам какво ще стане с нея ми има няколко варианта да изеде всички души на всички хоара от феодалната епоха или Inuyasha да я убие "онтново" преди това да е станало ахаха шегувам се, ми незнам аз все се надявам Inuyasha да си тръгне отново с Kikyo колкото и да не ви харесва това на вас. На мен лично много ми хареса 149 епизод където се разказва самата история на Kikyo и Inuyasha в смисъл това как се запознават и как се влюбват един в друг и всичко беше много красиво, докат не дойде тая утрепка Naraku. Затова все се надявам Kikyo да се оправи да направи някакъв истински реинкърнейшън. Или другото което е по-вероятно Kikyo ще осъзнае, че винаги е обичала Inuyasha и, че никога не е искала да го загуби, но ще го осъзнае прекалено късно.
И най-хубавата финална сценка в анимето силно се надявам да е следната, Сешумару си лежи накъде под някое дърво, Tokijin заедно със Saya правят подобрена версия на Sounga, в следващия момент дават Inuysha и Kagome как пристигат отново във феодалната епоха през кладенеца и там ги чакат вече оженените Miroku и Sango в следващия миг Миога скача на Inuaysha и естествено репликата "Master" и едно дръпване на кръвчица от него след това върховният шамар на Inuaysha върху Миога, посрещат се старите приятели продължавата напред и от там се чува върховния шамар на Sango затова, че пича Miroku отново е опипал тук там. Това според мен ще е много добър край, но само това, че Inuyasha ще сатне човек прецаква всичко. И wtf кога ще го доживеем това продължение тея се мотаят вече 2 години с анимето. Последния филм е 2004г. wtf какво правят 2 години тея идиоти за 2 години нито 1 епизод или филм :shock: . Да се надявам, че ще доживея някога продължението.(Б*х го и романа исписах то направо цял филър)

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Сря Ное 15, 2006 4:54 pm 
Аватар

Малеее никога не съм се замисляла как би свършило ... макар че има разлика м/у това как бих искала да свърши и как предполагам че ще свърши :roll:

Ми че ще видят сметката на Naraku е ясно ...и че InuYasha ще се остане hanyou също ... предполагам че връзката чрез кладенеца ще се запази и ще продължат да си прескачат от тук там и обратно ... Kikyou ще си направи харакири и се надявам този път наистина да умре ... а пък InuYasha ще реши че е време да забрави за миналото и ще вземе най-сетне да се обясни на Kagome ... тя ще се изчерви до уши и после ще го целуне и той ще умре от кръвоизлив от носа

Sango & Miroku ще се оженят и Miroko ще престане да опипва други жени и ще бъде примерен съпруг ... за сметка на това Sango обаче ще разбере колко е хубаво да си млад и привлекателен и ще тръгне по стърките му ... а той ще припада всеки път когато и намигне някой левент :lol:

Sesshoumaru ще продържи завоевателната си политика ... а Rin разбира се ще остане с него ... крия тайната надежда че след като я е съживил с Tenseiga тя вече няма да старее като обикновен човек а ще живее много по дълго ... и като поотрасне след някоя друга година ... Jaken ти ще спиш извън пещерата защото ние двамата имаме да си говорим за важни работи :P

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 16, 2006 8:45 am 
Аватар

Много ме е яд за края!!! :crazy2: Като си намерих последния епизод си викам "е сега ве4е ако ни6то не стане..." и какво си мислите-СВЪР6И ТЪПО!Ма това май е за да се предизвика интерес към филмите...които впро4ем са страхотни-особено втория!!! :love: :watermelon:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 16, 2006 10:37 am 
Аватар

Мене от филмите най ми харесаха първия и третия :balloon: >.> епизодите не смятат ли да се продължават? до колкото знам мангата си върви...ама еповете почнаха ли ги или още не са :roll:

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 16, 2006 12:12 pm 
Аватар

6те ги продължават!?Ако ги продължат...многомногомногомного 6те ги оби4ам!!!!! :D :love:

Профил  

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 16, 2006 12:42 pm 
Аватар

абе според мен тия епизоди коита са си ги има са достатъчно

Заглавие:
МнениеПубликувано на: Чет Ное 16, 2006 7:57 pm 
Аватар

Lady_v_in_black написа:
f.Anderson написа:
абе според мен тия епизоди коита са си ги има са достатъчно

Никога неможе да имаш достатъчно InuYasha !!!! НАЛИ ТАКА :wink:

Така така :wink: пък и то не си е довършено анимето.....нито убиха нараку нито събраха Shikon-a :idea: така че :P

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 6 от 11 [ 162 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 11  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]