мисля, че съм хващала някоя и друга серия по нова телевизия преди години и даже търсех линкове скоро. нз, не съм мноо компетента. затова ми се иска да го видя. стори ми се готино
Това съм го гледала преди години по РТЛ2. Беше много готино, но смътно си го спомням. Искам ми се пак да го гледам, но като гледам няма линк откъдето да се свали за жаслост.
Я дайте един споилер Оо кво стана след кат са пръсна на парченца блейблейда на Кай Оо пича умря ли ве оО кво му стана Оо щот ще се дръпне анимето началото на септември а немога чакам до тогава моля кажете ТТ______TT Кай на ма радваше като цяло :\
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 02, 2007 1:05 am
black_moon_rising1
Регистриран на: Нед Юни 10, 2007 9:39 pm Мнения: 79 Местоположение: Lost between 2 worlds
Гледала сам го преди доста време по РТЛ2 и после малко маи по Нова. Едно време ме кефеше много но му мина времето ве4е. Аз сам гледала само 1ви сезон маи. Ако ре6а да го гледам сега 6те е само заради Тала-каквото си спомням за него супер си ме кефи още. иначе Каи и Реи са6то бяха яки оба4е тоя Таисан или както му бе6е името ми барка6е в 4ервата.
Заглавие:
Публикувано на: Чет Авг 02, 2007 2:18 am
thefolenangel
Всепризнат Спамър
ми не съм изгледал и 1 сезон по простата причина че го спряха по ТВ то (ама то беше ехеее отдавна) а доколкото Ю ги.. пфф тва нищо не е мисля че повечето са гледали Naruto The Abridged Series ; Yu-Gi-Oh The Abridged Series Edit:Любимата ми реплика от Ю ги о Абридж е репликата на Тристан
Holy .... on a ....... sandvich and with .... on top
Публикувано на: Нед Авг 05, 2007 1:43 pm
K i v a. to Last
Регистриран на: Нед Май 13, 2007 9:44 pm Мнения: 4953 Местоположение: Mad tea party
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 190 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения