|
Дата и час: Чет Мар 06, 2025 2:47 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 10:44 pm |
krumisimo |
|
 |
|
Dypeshnik написа: Последната страница, където им се срещат погледите много ми хареса. Да, от цялата глава това беше най-доброто... Какво да кажем за Сакура... Мисля, че Пиколо в сига на rageseeker точно заради нея е направил тоя жест... И следващите глави вече трябва да се прояви гаргата, която Итачи вкара в устата на блондина...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Чет Фев 25, 2010 11:18 pm |
 |
DiaDora |
|
 |
|
Tая гарга сигурно ще е духа на Итачи, който ще се появи в най-напечения момент и ще предпази Наруто от фаталния удар на Саске ....ще обясни на братчето си как целата тая простотия нема смисъл, ще го благослови , па на Саске кат ще му рукнат едни сълзи, покаял се и осъзнал се... Ще плеснат с Наруто с ръце, па ще се прегърнат... Хепи енд.
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 12:12 am |
 |
Zenith |
|
 |
Регистриран на: Чет Ное 08, 2007 10:14 pm Мнения: 3686 Местоположение: Къде ми е портфейлът?
|
Мен па ме израдва чапа, и то доста, аз съм си фен на героичните моменти, а Наруто най-сетне получи един като по учебник.
За тази манга ме е яд, че имаше наистина гигантски потенциал, който можеше не много трудно да се развие, но той бепше съсипан...Сега мисля, че единственото, което можем да правим е да съдим според тоягата, а не да си мечтаем за някакви комсически висоти на интелекта на киши. А и да признаваме добрите моменти...
_________________ ...всичко се свежда до секс и насилие,обикновено в комбинация...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 12:51 am |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
хм, хммммм и к'во? Цял чап заради една страница(последната) иии Саске що толкова бързо ослепя??? И къде ми е боя между Сасу-Каши??? оффф нз мисля, че от зле отива към по-зле, но стига хейт: Факти: Това със сакура си беше чиста загуба на страници и протакане на историята - от което поне 1231242364 Нарутарди по света са: 1. Умрели от сърдечен удар. 2.Умрели от загуба на кръв от вените във банята в следствие на прерязване. 3.Избили двамата си родители и малкото си невръстно братче в състояние на нервна криза. 4.Умрели тайно на тавана в следствие на обесване. Тааа, както каза някой по-горе, къде са сумата му и техники на Какаши...онези малки трикчета които показваше в мангата преди.... Къде му е "Катун, Го-кйоку-но-джутсу" или там както се казваше... Къде му е всеизвестното "Чидори".... Защо е известен като "Гений"... Все въпроси които се отговарят само по един начин: 'Що са му всичките тия глупости след като има МАНГЕКЮ ШАРИНГАН??!!! уааа мангекюто е толкооова яко, о йеа - путките се подмокрят само като чуят "шаринган" и направо получават оргазъм след като чуят "Мангекю Шаринган", пък ако освем че го чуят - вземат и че го видат - направо припадат.... Защо въобще цялата манга се завартя около ебания "шаринган" ???? ПП - по-горе казах "стига хейт" нали? е излъгах... ПП2 Искам Наруто да избеснее заради това, че Саске щеше да убие Сакура и да го разчлени на 100 парченца...ей това искам, ама Киши май не ще....
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 2:48 am |
 |
Logrus |
|
 |
Регистриран на: Нед Апр 22, 2007 1:31 am Мнения: 8529 Местоположение: Hotel Moscow
|
Sparda Dante написа: някой уууу бре имам си име заеби, това с Какаши ми е болка от време уно, когато се уморих да гледам една и съща техника от него и просто никаква идея. Тъпото око му изяде главата, тоест мангаката въртя суча нещата и накрая прееба цялата схема Най-голям кеф ми беше арката със Забуза, после имаше много готини неща, на моменти сякаш беше супер яка (Рок Лии срещу Гаара, победата над Хюга Нежи, битката за спасяването на Сасуке - първото, дето го пренасяха в цилиндър, историята на Гаара, от по новите - Какаши гайдъна, битката на Сакура и бабата с куклата, Джирая, двамата безсмъртни идиоти, Тоби преди "мадара синдрома", Сейдж мод vs Пейн) и всичко обилно гарнирано с тъпотия Това, което ме тормози е, че нещо, което според мен е можело да бъде много добро, е направено посредствено. Наруто е анимето/мангата, която ме доведе в този форум (blame it  ), което после ме запали по всичко останало и като цяло по това изкуство и ми е супер тъпо да го видя как затъва в същите посредствени лайна, които изобилстват в холивудските продукции и от които избягах (уж) гледайки манга и анимета.
_________________ グリフォン However, by that point you might be torn into pieces. 'til next time
 Erza Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 11:48 am |
krumisimo |
|
 |
|
Logrus написа: (Рок Лии срещу Гаара, победата над Хюга Нежи, битката за спасяването на Сасуке - първото, дето го пренасяха в цилиндър, историята на Гаара, от по новите - Какаши гайдъна, битката на Сакура и бабата с куклата, Джирая, двамата безсмъртни идиоти, Тоби преди "мадара синдрома", Сейдж мод vs Пейн) Кажи-речи - почти всичко, дето не е свързано с червени оченца...
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 4:32 pm |
 |
Dypeshnik |
|
 |
Регистриран на: Сря Окт 03, 2007 7:10 pm Мнения: 6545 Местоположение: 3rd Rock from the Sun
|
6iblio написа: Лошото е, че другата седмица ще четем тъпи и безмислени разговори и как всички ще се жалват... На мен ми е много интересно какво ще му каже Наруто, толкова много го въртяха, сучиха, че той е момчето от пророчеството ала бала, той трябва да спаси света и други небивалици. Ясно! Всичко се свежда до неговите решения, има силата, но какъв е отговора му, какво е решението му ? Аз очаквам с нетърпение да видя как ще протекат нещата.
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 6:46 pm |
evip |
|
 |
|
Той Киши отдавна е забравил за това предсказание  Има Саске-кун,той ще стане новото дете от предсказнието,нали е главният герой
_________________ Акаунтът е изключен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: Naruto (manga) - внимание, спойлери!!  Публикувано на: Пет Фев 26, 2010 7:11 pm |
 |
Sparda Dante |
|
 |
Регистриран на: Нед Мар 25, 2007 7:48 pm Мнения: 3036 Местоположение: Wherever the party starts...
|
KISSSY написа: Наруто ще го пребие A дано!!!!!!! KISSSY написа: , но няма да го убие Like Hell!!!!!!!
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|