Дата и час: Вто Фев 25, 2025 12:41 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 
Автор Съобщение
 Заглавие: Link: Dragon Tiger Gate [HK-Movie]
МнениеПубликувано на: Вто Фев 09, 2010 3:18 pm 
Аватар

Изображение
Dragon Tiger Gate

# Режисьор: Уилсън Юп
# В главните роли: Дони Йен,Николас Це, Куан Тай Чен, Джи Донг
# Жанр: Екшън, Драма
# Година: 2006
# Държава:Хонг Конг
# Imdb: http://www.imdb.com/title/tt0482930/

Сюжет: Тайгър Уонг е майстор с изключителни военни умения, със засилени чувства за сраведливост и добрина. По време на шумотевица в корабен ресторант, той попада на тайна среща от висша степен и става свидетел на изнудване на семейство. Вбесен, той проваля плановете на гангстерите, използвайки неговия специален удар - 18-ти убийствен удар на Дракона. По същото време той несъзнателно взема златен медал, който е ценен трофей за тройката гангстери. Оказва се, че този златен медал е смъртна почетна значка на Лауша, постановен от лидера на Портата на Лауша, Шибуми. ''Портата'' е дума, описваща секта на военните изкуства или организация, и Портата на Лоуша е криминална организация в Азия и без значение чия собственост е, медалът има право да търси пълното сътрудничество на Портата на Лоуша. Тайър, не знаещ за силите на медала, е поставен в клопка от гангстерите по време на техните празненства. Като съдба, той е спасен от Дракон Уонг, бодигардът на един от гангстерите, който е изпратен да върне медала. Рус младеж, използващ нунджаки, Турбо Шек, също се свързва, за да им помогне. Драгон връща медала от Тайгър. Тайгър е шокиран, когато забелязва медальона и осъзнава, че Драгон му е доведен брат. Възхитен от появата на достойните опоненти на Драгон Тайгър Гейт, Шибуми проявява желание да се бие и да убие Дракон Тайгър Гейт. Избягвайки смъртта, трите герои упражняват усилено техните новооткрити способности с надежда да увеличат техните възмонжсти, за да спечелят срещу Шибуми, разчиствайки техните дългове веднъж завинаги. Връщайки се към Лоуша Гейт, Шибуми не е изплашен от атаката на триото. Той поставя капан и иска да разкрие картите им...

Link: Dragon.Tiger.Gate.2006.BRRip.XviD.AC3-ViSiON

Trailer:

Пускам тема за филма щото не можах да намеря, лично на мен много ми хареса;)

Профил  

Заглавие: Re: Link: Dragon Tiger Gate [HK-Movie]
МнениеПубликувано на: Вто Фев 09, 2010 4:34 pm 
Аватар

Филма съм го гледал отдавна като излезе. Хореографията на боя и каскадите много ми харесаха. Иначе е нормалното Добрите vs Лошите с познатия край.

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 1 от 1 [ 2 мнения ] 

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]