|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 10:20 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Bloody Monday ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пет Фев 05, 2010 3:38 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Bloody Monday ![Изображение](http://geass.files.wordpress.com/2008/02/bloodymonday_1.jpg) Статус: 96 Чаптъра, Complete Година: 2007 Жанр : Action Drama Mature Psychological School Life Shounen Автор: RYUUMON Ryou Мангака: MEGUMI Kouji A virus deal clinched in Russia on the Christmas eve. Purpose: unknown. Two clues: a mysterious lady "Maya," who is one of the gangsters, and "Bloody Monday," the keyword for the project.
Then an incident happened in far-distant city of Tokyo. Fujimaru Takagi, a second year student at Mishiro Gakuin high school, is commissioned to find out the truth by the Public Security Intelligence Agency, for his great ability as a super hacker. Now, Maya approaches Fujimaru as his high school teacher..._______________________________________________________________________________________________ .... още се освестявам от плот туистовете ... От бая време не бях срещала толкова добра манга с як mind fight Много интересна и въвличаща,само това мога да кажа о.О Изобщо още ми жужи главата, а и не съм от многословните, ама силно я препоръчвам @.@ Falcon ми обра почти сичкото уин,въпреки,че имаше и няколко момента дет беше доста stooped >< Края ми се стори,че малко го претупаха,и все пак като цяло си ме държа на нокти през цялото време. Cannot brain more today.. ако се сетя още нещо ще добавя < . >
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bloody Monday ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 2:34 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
Само не можах да разбера защо Харука беше толкова важна ...
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bloody Monday ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 7:42 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=8599_1363034438.png) |
elizabeth99 |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
Регистриран на: Нед Май 06, 2007 4:52 pm Мнения: 3088 Местоположение: Silent Hill,Nerdvana
|
Щото Хошоу се изпусна нещо пред нея и Фалконя щеше да загрее за бомбата о.о А и защото много успешно го изнудваха с нея
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bloody Monday ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Фев 07, 2010 7:50 pm |
Hajutze |
|
![](./images/ranks/rank7.gif) |
|
elizabeth99 написа: Щото Хошоу се изпусна нещо пред нея и Фалконя щеше да загрее за бомбата о.о А и защото много успешно го изнудваха с нея ![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif) За отвличанята ми беше пределно ясно, явно момента с "it will all end in an instant" ще да е ключовия, а ? (прочетох ги за 1 ден, такива дребни детайли са ми леко кашави)
_________________ FUTURAMA
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: Re: Bloody Monday ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Авг 01, 2010 8:49 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=822_1310943377.png) |
Kippei |
OnizukaKun |
Регистриран на: Вто Окт 25, 2005 3:58 pm Мнения: 1111 Местоположение: ~From Out Of Nowhere~
|
hellcreep написа: От къде мога да си я сваля? От mangatraders само, че иска регистрация.
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Страница 1 от 1 [ 14 мнения ] |
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|