|
Дата и час: Сря Фев 12, 2025 3:51 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: Публикувано на: Вто Ное 24, 2009 7:32 pm |
|
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
|
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
voin_bg написа: ... Термин не знам да има (освен тоя дето ще кажа, но той не е официален), но по принцип идеята им е да бъдат под една или друга форма Маскот *. Общо взето със следните критерии: - Нещо, което после лесно ще се направи на играчка и ще се продава, асоциирано с анимето - Нещо, непрекъснато обясняващо какво се случва наоколо - Нещо, което да се появява по офиц. сайта навсякъде - Нещо, което дали с дразнене или симпатия или асоциация да се запомни анимето - като видиш тая гад и се сещаш за дадената продукция.. Тъй че бих ги нарекъл "аниме маскот"~чета, но не мисля, че е офиц. термин... Ест., ние феновете правим термините, тъй че току-виж скоро вече станало ;D ПП: не ми smart-ass-вайте темата, моля
|
|
|
|
Заглавие: Re: Аниме термини :!: Публикувано на: Чет Яну 07, 2010 3:40 am |
|
Safiir |
Пантсу Мастър |
Регистриран на: Сря Фев 15, 2006 1:24 am Мнения: 12758 Местоположение: Nekomimi Rakuen
|
Evstatiev92 написа: Мисля примерно, че героини от типа на Ayanami Rei си имаха някакво название. На тях им се вика "мамору зайчета"
_________________ Ако не ползвате anidb Eri ще ви спипа ^^
I pity the FOO!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|