|
Дата и час: Пет Мар 14, 2025 11:39 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 5:17 pm |
 |
Pinko |
|
 |
|
Едва ли скоро ще видим аниме филм в БГ кината  Но съм оптимист че някога ще има  Макар че мен ми е доста странно как си избиват парите точно тези филми - за филм 10 бих отишъл да си дам парите както и може би за още 1-2 от излезлите до момента , но ако си дам парите за филма с чопър (не помня кой подред беше ) ще се чуствам малко кофти. Някой има ли информация дали в САЩ (примерно) има прожекции на аниме филми ?
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Нед Ное 29, 2009 11:21 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
Акооо придобие МАСА пари и стане символен за япония, може да се види след 5-10 години на някоя безплатна прожекция в забутано софийско кино по дните на японската култура, както стана с някои анимета на Джибли... ама надали. И мисля, че ще отнеме по-малко от 5 месеца, че да го гледаме ;D Спец. тоя филм мн народ го чакат. Твърде мн. Излезе ли RAW с поносимо качество ще се гледа... + американската публика ще го ИСКА също up-to-date, тъй че може и още по-бързичко да излезе, знае ли се...
Та Кинджиши все пак се надявам да не е носителя на казе-казе но ми, щото ще ме е яд.. не ме кефи особено, твърде малко му е отделено... ;0

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Пон Ное 30, 2009 1:16 am |
 |
Rampage |
|
 |
|
Вече нямам търпение.По трейлърите виждам,че ще е мелееееееее.
_________________ http://myanimelist.net/animelist/luttt&status=2&order=0
Цитат: Evility написа: Тоя сигурно е бил от школата за Болни Екземпляри, Лишени от Граници, Абстрахиращи се от Разумното, Идейни и Обиграни в Насилието, съкратено БЕЛГАРИОН... 
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Чет Дек 17, 2009 8:47 pm |
 |
SayanMk |
Anime Sekai Kenkyuuin |
 |
Регистриран на: Нед Юли 17, 2005 4:40 pm Мнения: 13547 Местоположение: Аниме Световете
|
btw, нищо общо с гл. история ще е май До колкото съм разбрал до сега от трейлъри и нулевия чап... Явно главата-мостик ше се опита да бутне света използвайки убер-странните и моднати животни, които за 20 години са пораснали достатъчно, че да се бият.. и ще почне от Иисто Бруу, да отмъсти на хората за Роджър. Ефектно ще е... Но до колко ще е нещо повече от спешъл нз ;0

わくわくMy AnimeS Topics List http://www.sayanmk.info ~ помислете и вие!
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: One Piece: Strong World (есен 2009)  Публикувано на: Вто Май 11, 2010 4:59 pm |
 |
Pinko |
|
 |
|
Четох в Арлонг парк и някакви подкаст видеа имаше за него, но това беше малко след излизането му. Имало свежи моменти в самия филм с озвучаването на някои герои примерно както се вижда в 0вия епизод (по 0вата глава) на Лео доктора му (мисля Индиго беше) като ходи и обувките му звучат все едно пърди. Не ме кефи гласа на Лео ама знам ли може да ми хареса  Има го с ниско качество непреведен из нета, но не искам да го гледам още. Принципно по спомен са го харесали хората, но аз не очаквам нещо кой знае какво понеже и филма за Чопър бяха харесали, а за мен си беше повтаряне на епизодите с 1 гад бонус.
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|