|
Дата и час: Вто Фев 11, 2025 10:49 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/tr.png) |
|
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Вто Авг 29, 2006 3:41 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=4551.jpg) |
Vlado-san |
|
![](./images/ranks/rank4.gif) |
Регистриран на: Чет Юни 22, 2006 5:01 pm Мнения: 659 Местоположение: В свят на побърканяци
|
_________________ Какво е Вижуал?
pesh написа: еми не знам кво е да си мъж и да се обличаш като жена, иам чуството, че тия момчета ходят и с тампон, но не знам къде си го завират.
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Нед Окт 22, 2006 8:37 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=347.jpg) |
Imari |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
|
Нямам никакви проблеми.
-----------------------------------------
1) Първа смяна :
- Рано сутрин = училище.
- Обяд = връщане от училище + ядене + пускане да се свали някое аниме епизодче.
- Следобяд = след като свърша ученето мога да пусна още нещо да се дърпа и излизам за малко (ако съм в настроение)
- Вечерта = гледам, каквото съм свалил. Опитвам да напиша някоя нова програмка ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif) или, даиграя някоя игра.
------------------------------------------
2) Втора смяна
- Сутринта = уча, гледам анимето свалено предната вечер
- Обяд = отивам на даскало + пускам да се свалят минимум 2 епизода
- Вечерта = занимавам се на комп-а (като играя нещо или пак експериментирам да напиша някоя простичка програма) или излизам навън.
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 23, 2006 4:44 pm |
![Аватар](http://i112.photobucket.com/albums/n178/Plama_chan/Avs%20and%20Sigs/symz6.png) |
Plama_chan |
|
![](./images/ranks/rank3.gif) |
Регистриран на: Чет Дек 22, 2005 10:46 am Мнения: 476 Местоположение: In my dreams
|
Аз съм от хората, които винаги си разпределят времето, така че не училището не ми пречи! Вярно е, че понякога, когато имам твърде много за учене, може и да не гледам, но после непременно си наваксвам! ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif) Явно съм успяла да намеря баланса, между училището и гледането на анимета (пък и така, наште не мрънкат постоянно ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif) )!
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Пон Окт 23, 2006 9:29 pm |
![Аватар](./download/file.php?avatar=5185_1250704068.jpg) |
animeFAN |
|
![](./images/ranks/rank6.gif) |
|
Не ми пречи , сега наруто трябва да го чакам всяка седмица по 1 епизод ![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif) .... а нещо bleach не ми се струва ужасно интересно ![:sleeping:](./images/smilies/sleeping.gif) ..
без да се обиждат феновете на това аниме ...
Трябва да наблегна на даскалото че иначе ще спя в мазето
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Съб Ное 04, 2006 9:56 pm |
![Аватар](http://forum.sdc-bg.com/download/file.php?avatar=133_1455985921.png) |
samara |
|
![](./images/ranks/rank8.gif) |
Регистриран на: Пон Юли 18, 2005 8:39 pm Мнения: 2483 Местоположение: някъде в облаците
|
Ми при мен двете са в непрекъсната злостна и разпростираща се борба помежду си. ![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif) Аз не съм много добра в разпределянето на времето си, а и сега като съм втора смяна става още по-трудно, а и предметите дето ги учим са си сериозни. Всъщност анимето често взима превес, но когато имам контролни става забавно. Въпреки всичко училището си върви с добри оценки, а и открих че когато гледам повече аниме, имам по-малко време да уча (УаУ! Еврика), а когато имам deadline научавам много по-добре, отколкото ако уча цял следобед....
Така че, всичко си има плюсове и минуси. Но скоро няма да се науча да ги съчетавам и двете със свободното си време.
_________________ Good & Evil /// http://www.sdc-bg.com/
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
Заглавие: ![Мнение Мнение](./styles/AeroBlue/imageset/icon_post_target.gif) Публикувано на: Чет Дек 28, 2006 1:15 am |
![Аватар](./download/file.php?avatar=6123.gif) |
Divinity |
|
![](./images/ranks/rank9.gif) |
|
даскалото не ми пречи
уча колкото ми трябва за да съм pro (т.е. рядко ми се налага да погледна учебника)
гледам анимета когато ми се гледат
изобщо хармония
_________________ Repent!
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
|
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/bl.png) |
|
![](./styles/AeroBlue/theme/images/br.png) |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|