|
Дата и час: Пет Фев 07, 2025 7:11 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: Човекът, който не вярвал в любовта - съвременна притча Публикувано на: Вто Ное 10, 2009 11:37 am |
|
Kizaru |
|
|
Регистриран на: Вто Ное 10, 2009 9:58 am Мнения: 186 Местоположение: Септември >:)
|
Звездите ми говорят.... AccJoRo написа: ...Не бива да натоварваме някого с отговорността за нашето щастие, но когато застанем пред олтара, първо си разменяме пръстени.... Даваме всички онези обещания, които не можем да спазим, и се обричаме на провал. Като прочето това загубих желанието си да сключа брак Ще го караме само на "съквартиранство"
|
|
|
Заглавие: Re: Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 3:33 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
Belgarion написа: dream_dragon написа: уж си мод и би трябвало да даваш пример на поведение Пак си помисли и тогава пиши подобни неща , пък за останалото -> пп. Оставаше и да се обиждам от приказките на разни амеби pp2. И бтв когато средната възраст на хората във форума стане 23+ тогава ще пиша сериозни неща, защото ще знам, че ще има кой да ме разбере пълноценно Не виждам смисъл да се старая за 5 човека на кръст за сега... Да явно не мога да размишлявам по сериозно теми и дилеми щото съм на 15. Он:Sniji Ikari knows the answer to happiness. Добро е.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 9:07 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Claymore47_Fen написа: Да явно не мога да размишлявам по сериозно теми и дилеми щото съм на 15.
Възрастта е фактор... Виж ако не си живееш живота, а чакаш да станеш на 23, щото видиш ли 23 е възрастта, в която ставаш умен - и на 50 години пак ще си толко прост, колко си и сега... П.П. Човек се учи, докато е прост... Просто повечето са прости през целия си живот...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Пет Ное 13, 2009 9:49 pm |
|
iorgo |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 24, 2008 4:37 pm Мнения: 423 Местоположение: Стара Загора
|
snookie написа: Claymore47_Fen написа: П.П. Човек се учи, докато е прост... Просто повечето са прости през целия си живот... Та затова казват, че човек се учи докато е жив. Иначе притчата е добра. Съгласен съм с това за обещанията. И както казаха по-горе ще се кара на съквартирантство. На една бивша съученичка родителите са така и няма никакви проблеми.
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 3:03 pm |
|
Claymore47_Fen |
|
|
Регистриран на: Сря Авг 27, 2008 12:04 am Мнения: 1311 Местоположение: Голямо село,Малък град---->Плевен
|
snookie написа: Claymore47_Fen написа: Да явно не мога да размишлявам по сериозно теми и дилеми щото съм на 15.
Възрастта е фактор... Виж ако не си живееш живота, а чакаш да станеш на 23, щото видиш ли 23 е възрастта, в която ставаш умен - и на 50 години пак ще си толко прост, колко си и сега... Дали Платон е чакал докато поумнее? Ето една мъдра мисъл от него:"Любовта е сериозно душевно заболяване." Иначе сте прави всеки е отговорен за собственото си щастие.NGE в последните два епизода и EoE ми отвориха очите за това.Както казват:"Всяко място може да бъде рай,само ако имаш воля за живот".Никой освен самият ТИ не е отговерин за щастието ти,не можеш да зависиш от някой за да ти даде щастие защото така му даваш власт над себе си,а властта покварява.За финал още една мъдра реплика.
_________________ MyMangaList MyAnimeList
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Re: Публикувано на: Съб Ное 14, 2009 11:23 pm |
|
snookie |
|
|
Регистриран на: Сря Юли 11, 2007 11:47 am Мнения: 7852 Местоположение: Deep inside within my head.
|
Claymore47_Fen написа: Дали Платон е чакал докато поумнее?
Не ... бил е зает да поумнява...
|
|
|
|
Заглавие: Re: Човекът, който не вярвал в любовта - съвременна притча Публикувано на: Пон Ное 16, 2009 11:57 pm |
|
snookie |
|
|
|
Да ама тва не значи, че възрастта не е фактор...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|