Дата и час: Пон Фев 24, 2025 9:48 pm

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 4 от 5 [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща
Автор Съобщение
 Заглавие: Re: БК09[кръг2]: Xanxus vs Guts
МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:15 am 
Аватар

Абе да... аре сички да изчетем ВСИЧКИ манги и после направо да се гръмнем... Има си правила и те не са създадени аз да се нарушават...
Като не ви изнася, правете си друга касапница в Манга раздела... Натъпчете си една тема и там... Не че фенбойствтоо ще се промени или нещо.... То ще остане. Именно тези, който искат да ползват силите на геройте от мангите са фенбойчетата... И като си направите манга торнирче, пак ще е същото... даже още по-зле, защото ще са малко хората който ще се обосновават, като хората. Защото хората, който гледат аниме са по-повече от тези който четат манга. Защото това е Аниме раздела, това е аниме форума и това е аниме обществото. Правилата са за да се спазват!

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:15 am 
Аватар
Модератор

Почти на нивото му? :>

Сега ти прочети внимателно аз което ще напиша :>
Напълно разбирам това и преди да ми го "обясниш" :lol: , но това са ваши някакви фантазии. Можеби не сте чели правилата? Ако нещо не го е показал в анимето, значи не може да го ползва/не го може. Биле показали Guts от по-напредналия му "стадий" на развитие, е и? Ако не си чел мангата, трудно ще разбереш, че ТОООООЛКОВА по-силен е станал :lol: Дали в началото, дали в края ще го покажат няма значение. Не ги е показал, значи не ги има, факт. Покажи ми ги силите в анимето, ако смяташ, че това не е факт. Такаче "времевата линия" за нищо не струва, както казах дали е в началото или края, ефекта е същия. И разлика между Akisame и Guts няма, защото не са ги показали. Значили, че ако аниматорите направят превю на това как Натсу/Акисаме изглежда към последния чаптър от мангата (а.к.а на вид абсолютно същия :lol: ), вече ги има силите показани до сега в мангата и може да ги ползва тук =))
Сега, чети и внимателно това изречение: От другата година Guts е извън турнира (стига да не решим още от сега да му се бие шута), гарантирам. Щом не правите разлика между героя от мангата и анимето, тогава без него. Същото положение както с Dante.

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 4:18 am 
Аватар

Мисля, че трябва да вкарате едно ново правило - този който има повече постове в манга разделите, да няма право да гласува на аниме турнирите :lol:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 8:13 am 
Аватар

Което означава да се следят и гледат пълни бози и да се спами наред в аниме раздела? Подкрепям! Да умира, аз така и така ще чета мангите!

My anime and manga list
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 11:31 am 

Proks написа:
Абе да... аре сички да изчетем ВСИЧКИ манги и после направо да се гръмнем... Има си правила и те не са създадени аз да се нарушават...
Като не ви изнася, правете си друга касапница в Манга раздела... Натъпчете си една тема и там... Не че фенбойствтоо ще се промени или нещо.... То ще остане. Именно тези, който искат да ползват силите на геройте от мангите са фенбойчетата... И като си направите манга торнирче, пак ще е същото... даже още по-зле, защото ще са малко хората който ще се обосновават, като хората. Защото хората, който гледат аниме са по-повече от тези който четат манга. Защото това е Аниме раздела, това е аниме форума и това е аниме обществото. Правилата са за да се спазват!

Пич, събуди се. Живеем в България, тук правилата се създават за да се нарушават. Тези дето искали да използват уменията от мангите били фенбойчета казваш? Значи тези дето са предложили героите, а не искат да използват уменията им от мангите не са фенбойчета? Те са предложили дадените герои не, защото ги харесват и съответно са им фенбойчета, а от любов към спора? По тая логика няма смисъл от турнир. Аз мога да ти кажа още отсега кой е най-силния от тези които са номинирани(като изключвам героите от турнина на висшите).

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 11:44 am 
Аватар

Proks :baby: =)) м същност почти цялото ти Аниме и общество е създадено благодарение на мангата. А повечето анимета са лошо скалъпени сянки на мангите примери пре много :arrow: не мисля да му отговарям на коментарите повече по тея теми, не си струва
Но не виждам за какво спамите темате още Гътс е по слабия според правилата
но гласовете, на които ни харесва Гътс си остават за него :thumb:

Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 2:36 pm 

Еми махайте си го Гътс,ама аз смятам силите на всеки герой в мангата,не в анимето :lol:
И при повечето хора също си е така

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 5:36 pm 
Аватар

Xanxus

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 6:28 pm 
Аватар

Ше видите вие като продължат анимето на Berserk :lol:
Oh wait.......................................... :(

Xanxus

Изображение
 Профил  

МнениеПубликувано на: Вто Ное 10, 2009 7:25 pm 
Аватар

hikuk написа:
Значи тези дето са предложили героите, а не искат да използват уменията им от мангите не са фенбойчета?

Да съм казал подобно нещо? тези, който предпалагат, просто си предлагат. А това дали са фенбойчета или не е отделен въпрос.

hikuk написа:
няма смисъл от турнир.

Дoбро утро. :lol: Ако не знаеш, целия колизеум е да се забавляваме!
Правила на турнира написа:
Забележки: Играта ще стане толкова яка колкото я направите вие. Всичко зависи от предложенията.
Това е само една игра - целта е да е забавление

hikuk написа:
няма смисъл от турнир. Аз мога да ти кажа още отсега кой е най-силния от тези които са номинирани.

Нали знаеш, че на никой не му дреме, според теб, кой е най-силният? Целта е да се види чуждото мнение и да се забавляваме.

kidamy написа:
Proks, м същност почти цялото ти Аниме и общество е създадено благодарение на мангата.

М, всъщност това няма значение. То и изобразителното изкуство датира от пещерните рисунки, ама никой не е тръгнал да рисува или да доказва, че са по-велики от тези на примерно Леонардо...
В случая неговорим за качеството на дадено произведение, а за разпостранението му. А неможеш да отречеш, че към аниметата има по-голям интерес отколкото към мангата.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 1:47 pm 

Ми да, аз съм казал в една друга тема, защо аниметата са по-разпространени(извън Япония) от мангата, в следствие на което няколко човека ми се обидиха и почнаха да се оправдават.

П.С. Тя и чалгата е популярна ама кво от това...

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 3:11 pm 
Аватар

Линк към темата?
Пък и аз не се обиждам. Просто в Б-я анимето е в пъти по-разпостранено и има в пъти поголям интерес, спрямо мангата.

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 5:13 pm 

viewtopic.php?f=4&t=45363&start=120

Профил  

МнениеПубликувано на: Сря Ное 11, 2009 8:06 pm 
Аватар

Пф,аз ше гласувам за Guts,поне да не падне с много >.>

The Resistance
 Профил  

МнениеПубликувано на: Чет Ное 12, 2009 10:24 pm 
Аватар

Xanxus

деба и тука е много решително.... тея жребий не знам на чоп ли ги теглите ама герои като Гътс не бива да се падат така срещу имби :?

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 4 от 5 [ 61 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5  Следваща

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]