Дата и час: Вто Фев 25, 2025 11:31 am

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]

Страница 5 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5
Кой ще победи в битка?
 Zoro  39%  39%  [ 30 ]
 Sanji  8%  8%  [ 6 ]
 Robin  31%  31%  [ 24 ]
 Perona  22%  22%  [ 17 ]
Общо гласове : 77

Автор Съобщение
 Заглавие: Re: Боен Колизеум 09: Предварителен кръг 1 - One Piece
МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 9:34 pm 
Аватар
Anime Sekai Kenkyuuin
Anime Sekai Kenkyuuin

Logrus написа:
...

Оу, да бе, Усоп е демидж-тейкъра на анимето, да, как забравих :idea:
Зоро с това, че пое зомбита, пое Оз, пое ГеккоМория-Оз КОМБО, пое КУМА, пое ЦЕЛИЯ ДЕМИДЖ НА ЛЪФИ и оцеля... не мое да се мери с Усопп, който го атакува всемогъщата Пирона с нейните смеещи се духчета!!!
Не виждам защо Перона да не може да смачка Шанкс, Донкихоте, Оз, Беллами, Мория цялото ЦП9... тя все пак е ИМБА! Перона е доказано НАЙ-силния герой в ОП!!!!!
= провал :doh:
Перона е треторазряден герой със странна сила, която ѝ е спасявала гъзъ на базата на ИЗНЕНАДА и не друго, ма страшно си отива с атмосферата на трилърбарка. Перона е ПОД Мория, ПОД ония лъвоподобен никойси. Тя е БЪЗЛА, която не би и СТЪПИЛА в нормална битка. Силите й са ограничени с време и имат СУМАТИ слаби страни, от рода на: тялото й е абс. досегаемо, духчетата трябва да пронижат човека, че да имат ефект, експлозиите не могат да нокаутират и мокра солета като Усопп....
= истина.
iRoNWill написа:
...

За разлика от Перона, Робин може да нанесе реален демидж и контролира силите си доста по-добре...
Да.. решихме със Робин да я "бориме", защото нивото на Санджи е толкова далеч от треторазряден герой като Перона, че просто е срамно да се сравняват =0
За Зоро да не говориме...
Creator написа:
Зоро , не знае че има хаки , той просто си е в дефаулт мод , тъй че един поглед ,айде Робин и Перона долу

qft
Creator написа:
анджи се би срещу Калифа , ама как се би , само викаше победена си , а тя беше зле и не разбираше че той може да я направи на пастет

ИСТИНА отново! И мн добро попадение! Я са Перонолюбците(srsly, съвземете се), да помислят за домашно - к'во става ако Санджи замахне към Перона o_O АУ, може би същото, което стана при Усоп...
ТАЯ ПРИПАДНА ЗАРАДИ (пластмасови) БУБУЛЕЧКИ БЕ :doh: Бахти силата...
Ннннннннннннаправо не мога да повярвам, че оптардове кат вас двамата стигнаха до такива дълбини..... :confused:

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 10:05 pm 
Аватар
Цар Алко

Заслужихте си гласуването с постове от тук насетне, жалко само за ИСТИНСКИТЕ фенове на Санджи !

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 10:18 pm 
Аватар

:( Моят вот си остана самотен глас в пустиняяя :( *отива да поплаче на рамото на Зенит*

ПП До края на гласуването остават 2ч и 40мин

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 10:59 pm 
Аватар

Аз исмислих нов сценарий. Санджи почва да се бие с Зоро, но тъй като не може да го докосне започва с масови атаки.Така по случайност убива Зоро и Робин. Изпада в такава депресия,че духчетата на Перона не го хващат...и Пирона потъва в киселото мляко 8)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:02 pm 
Аватар

Не ги знам кой какво е сменя ама много жалко изглежда отстрани >.>

Понеже всичи така или иначе гласуват за Зоро реших че няма смисъл да гласувам за него. Перона не знам защо ама много ми е странно нейното поведение и абилитита. В един момент изглежда егати имбата, в другия - егати и бъзлата (може пък да е егати лиглата с егати абилитито, кой знае x333) .А при положение че Зоро с този уил пауър дето го има изобщо не ми е ясно как тя го докара до това състояние освен естествено както някой горе спомена за "комичен елемент" и "за да има кой да бие Усоп" :roll: Well whatever >.>

Битката при мен беше Санжи или Робин и...гласът ми отиде за Санжи щот момчето заслужава (и няма да го сменям >.>)

Профил  

МнениеПубликувано на: Нед Окт 25, 2009 11:10 pm 
Аватар

И да ми се пенявите и да не ми се пенявите, Ода САМ постави Перона над всички в Трилър Барк, когато единствено Усопп устоя на силите й. Да показвам ли чаптъра, където показват и самата Перона какви сили има ? http://www.onemanga.com/One_Piece/462/02/ преди и след този чаптър е показано пределно ясно, че макар самата Перона да е за да пленяват пиратите, тя би могла и да убие някого, като пуска духчетата накуп, така че да прекъсне всякакво желание за живот у него. Не го е направила с Зоро в последния епизод, защото не е имало причина да го прави. Зоро не се е научил да й се противопоставя на силата. НИКОЙ не може да го направи, освен Усопп. Точка деааа

Така - да съм казвал, че Усопп е по-силен от Зоро? Че в нещо е по-добър? Не, казах, че Усопп като образ е гений в понасянето на поражение, защото това е част от комедийната му роля. Разбирате ли? Не :headbang2: ей богу ще ме съсипете.

Зоро е машина, но както много пъти ОДА !!! сам е показвал, не винаги нещата в ОП се развиват тип "аз съм по-силен и ще сритам твоя задник". Справка Енел. Теоретично Енел е може би най-могъщото създание в ОП и бе много лошо наритан от Луфи, само защото по една случайност той е гумен :)
Зоро има мечовете си, има бързината, силата и духа да победи Перона, но образът на Зоро, не силите му, е такъв, че никога не би го направил. Просто на него в един момент ще му омръзне да бъде смачкван от нейните сили и ще си тръгне :jester: демек = загуба. В най-крайния случай и все пак донякъде съм съгласен, че е възможен - Зоро би погледнал с лошото си око Перона и тя би си набила камшика asap.
Санджи никога не би ударил жена + е по-слаб от Зоро = отпада от тази битка.
Робин е СЛАБ БОЕЦ. Тя е показвала силите си само срещу слаби, посредствени или неубедителни противници, като онзи сокол от Алабастра. Уж духът на пустинята, не знам си какво, пък - курец. Колкото до прословутите й ръце - само да пипне Перона и ще бъде докосната и от духчетата = ще загуби всякакво желание за бой. ЧАТКАТЕ ЛИ ГО ? Достатъчно е да има едно духче около Перона и Робин не може да я докосне :taz:

От където и да ги гледаме нещата Зоро и Перона са логичните победители (феновете на Санджи да ме прощават и аз съм му фен )
и ако още някой ме нарече оптард или нещо такова, ще му седна на главата :taz:

Ако Робин продължи в този турнир, ще е ЕПИК фейл още от самото начало :ok:

Almost like ... A scarlet flower, blooming fully with pride.
 Профил  

МнениеПубликувано на: Пон Окт 26, 2009 1:00 am 
Аватар
Модератор

Край.

Продължават: Zoro и Robin

Профил  

Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  
 Страница 5 от 5 [ 67 мнения ]  Отиди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5

Часовете са според зоната UTC + 2 часа [ DST ]