|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 8:55 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 9:12 am |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Almateria написа: Едва ли ще има много Тоума, не надявам се да не го видим даже, стига му един сезон Аз пък се надявам на повече Тоума, даже го гледам, за да видя какво ще стане из училището като се разнесе за нея и Тоума Макар че вече преживях първото си разочарование . Абе, един сезон за Тоума не стига!
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 6:39 pm |
|
zlobcho |
|
|
Регистриран на: Сря Сеп 12, 2007 11:22 am Мнения: 5597 Местоположение: няма ме
|
Повярвай, прочетох ги и именно затова написах каквото написах Исках да кажа, че дублирайки общите им моменти от Индекса се надявах да дадат какво става с нея примерно преди и след това, измествайки вниманието върху нея като главен герой, затова и споменах моста и училището.
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Вто Окт 13, 2009 10:13 pm |
hikuk |
|
|
Регистриран на: Вто Сеп 18, 2007 1:36 am Мнения: 1370 Местоположение: Плевен
|
На мен пък ми е много интересно, защо все още водят мангите на индекс и рейлгън като ongoing при положение, че е излязъл чаптър с името епилог...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 1:50 pm |
|
Morri D'in |
Masaka?! |
|
erejnion написа: Акселератора не се мярка доколкото помня (за щастие ), но и малкото Мисака не се среща (за съжаление ) Възражение! Акселерейтър е пич, макар и от психо-злия тип. Перфектното аниме е с главен герой той, а героиня - Мисака. Мисака >>> Индекс. Акселерейтър >>> Тоума. Първо не приказва толкова, второ наистина е силен, трето - не тръгва да спасява всяко второ бишоуджо изпаднало в беда - даже е убил 10'000, гадината ;(. Според мен пичът просто има доста комплекси и сексуални фрустрации (омг ) и май си пада същински педо. Нещо, което си мисля отдавна е - за да достигнат такава сила, създавайки собствени реалности, най-силните герои са имали доста комплекси и фък'д-ъп лайф, но засега не ни дават хинтове за това... тъй че нз. Обаче сега като Мисака е главен герой, ще имаме ли трети spin-off... "A Certain Berserk Lesbian Teleporter"?
_________________ wwwwwwwwwwwwwwwww
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 2:16 pm |
hikuk |
|
|
|
Бе да ама няма грам хумор в него, друго си е Тоума да е прецакан в 95% от ситуациите. Например точно в началото когати си счупи телефона е няма такава куцузлииска комбинация. По-кофти от това съм виждал само в "Сам в къщи".
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 9:28 pm |
krumisimo |
|
|
|
Веждена вендета... WTF!... Това предположение, което бирибири подметна накрая на серийката (че е възможно някои еспъри да притежават умения, надминаващи начисления им левел), сигурно ще бъде потвърдено на 100% по-нататък в анимето...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Нед Окт 18, 2009 9:59 pm |
hikuk |
|
|
|
Абе би трябвало да е след битката между Мисака и Тоума на моста щото в индекса тогава за първи път я показаха Мисака, ама като гледам може и да е преди това щото ми се струва малко мешана скара спин оф-а.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 12:23 pm |
hikuk |
|
|
|
Да де ама според индекса втория път когато се срещнаха беше след срещата му с Индекс, когато Мисака му каза, че не бил сериозен и той я попита дали иска да е сериозен ,[size=50] и с извинение и се дръпна лайното.[/size] От тогава като че ли спря да го гони толкова, така че нищо не мога да разбера.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Пон Окт 19, 2009 4:00 pm |
krumisimo |
|
|
|
Значи не съм единственият, който не може да си напасне съвсем събитията... Може би до 1-2 епизода ще се поизясни ситуацията...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: To Aru Kagaku no Railgun (Есен 2009) Публикувано на: Съб Окт 24, 2009 6:23 pm |
krumisimo |
|
|
|
Мисака и Тоума заедно са PURE WIN! Бирибири ме изненада, че може да използва силите и по този начин... Значи Stripper Lady Curse се премахвало с гащи на главата... Добре е човек да го знае... Отделно - поредната поява на Шана (този път на списанието)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|