|
Дата и час: Съб Фев 08, 2025 3:23 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 1:19 am |
|
Pinko |
|
|
|
Хх ако беше друга манга сигурно да , но щом дадоха че Лъфи САМ осъзна че тези наоколо са силни значи няма да стане номера , или поне се надявам да не се направи такава глупост , може да покаже малко хаки според способностите си за момента та да видят и околните , но не вярвам нещо повече да стане. Започнах мангата от глава 1 (че бях почнал да я чета като свършиха аниме епизодите - от амазон лили нататък) и забелязах че имаше страничка в която Драгон казва че скоро ще се срещнат с Луфи , едва ли ще е в тази битка макар че за мен е най-удачно Драгон да се появи сега , но ще е малко в повече Та евентуално в Новия свят или към края на битката(да спомогне бягството на Луфи и компания) смятам може да се видят
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: One Piece Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 9:29 pm |
|
Valk0v |
|
|
Регистриран на: Пон Окт 09, 2006 4:48 pm Мнения: 613 Местоположение: Бургас
|
Май 3тата му катана на Зоро беше забита в една от каманаците ама може да се бъркам. Чаптара беше добър, ама почвам да се дразня, че Luffy не може да го овладее това хаки. А WB изглежда много умен - използва Бъгито, за да не му скочат другите затворници (изглежда са силни). Общо взето тъпо, че Luffy няма някакъв откачен поуеръп (да си овладее хакито). В крайна сметка всички показват яките си ходове докато се бият (визирам SH) така че още имам надежда, че ще изкара хакито и ще намели смоукър. Аааааа и Ханкок какъв ритник му вкара, ще кажеш че е някое първолаче
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|