|
Дата и час: Сря Фев 05, 2025 11:34 pm
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 9:29 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
блех. цял ден се повтарям че ТОВА НЕ Е ПОСЛЕДНИЯ ЕПИЗОД. даже почвам да ставам раздразнителен... а епа е толкова жесток. бтв ако искате официален сорс: http://www.bakemonogatari.com/special/yokoku13.htmlиначе, Jo Jan, няма просто какво да му се коментира на епизода. всичко бе перфектно. последния разговор бях в такъв възторг от него, че за да не започна да подскачам на едно място се наложи да спра анимето за момент и просто да им се порадвам. Ех, и обясненията на Арарараги за връзката им... затова обичам това аниме пп: за пръв път забелязвам че съм написал в оня чат (реакцията ми на епизода) Balemonogatari вместо Bakemonogatari edit: то като се чисти тази тема май ще е достатъчно просто да се махнат постовете касаещи 12+3 разпределението О.о
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 10:38 pm |
ExcHyper2 |
|
|
Регистриран на: Вто Мар 11, 2008 7:48 pm Мнения: 4585 Местоположение: By The Wall
|
@erejnion Напротив ... едновременно е последен и не е. Ясна ми е ситуацията, колкото и на тебе ... просто трябва да мислиш малко.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 10:40 pm |
pepeto |
|
|
|
гхЪЪ , епизода беше уау .Няма нужда от коментар , а от гледане
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Пон Сеп 28, 2009 11:14 pm |
|
erejnion |
|
|
Регистриран на: Вто Окт 02, 2007 3:35 pm Мнения: 4828 Местоположение: that one universe with answer 17/7
|
HyperExc написа: @erejnion Напротив ... едновременно е последен и не е. Ясна ми е ситуацията, колкото и на тебе ... просто трябва да мислиш малко. имах чувството че разбирам какво казваш, и да, подобаващ последен ТВ епизод е, но едното е че както казах почнах да ставам раздразнителен, и второ коментара не бе към теб, а генерално учудващо колко много хора така и си бяха останали излъгани от анидб... та такива ми ти работи. бтв като се узнае нещо за датите на уеб каста, да пише... аз прерових официалния сайт и с моите ужасяващо малки способности да чета японски нищо не намерих. макар че мисля че все щях да усетя ако пишеше нещо за дати - датите на двдтата и на предишните епизоди си бяха ясни даже на мен @Джо Джан не толкова. все пак Бакемоногатари се води най-доброто аниме за това лято по статистиките които съм виждал досега. а този епизод наистина бе най-добрия от него (засега ). Бтв освен всичко друго мен ме накефи страшно и бащата на Хитаги... и той е някакъв такъв малко по-странен типаж. не са много познатите ми които могат да приказват така. Направо виждаш как Хитаги е придобила своя начин на говорене
Последна промяна erejnion на Пон Сеп 28, 2009 11:18 pm, променена общо 1 път
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 12:19 am |
|
Jo jan |
|
|
|
Бе много е яко и това е Вярно че сигурно звуча като някой 10 годишен, но наистина страшно много му се радвам на това аниме. Супер добри персножи има в него с незабравими характери и същевременно толкова различни. И още не мога да се нарадвам на последната сцена от епизода.... Малко избива на спам...колко мнения ще има да се трият после... А между другото аз прегледах и по-големите аниме форуми за инфо, но още нищо няма за датите на другите епизоди.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Вто Сеп 29, 2009 1:47 am |
|
Wind_Falcon |
|
|
Регистриран на: Съб Яну 20, 2007 2:32 am Мнения: 8640 Местоположение: The Megastructure
|
Айде кат му се радвате толко да доида аз да си изкажа негативното мнение Проблема с епа ми е че е е банален. А бакемоното ми хареса именно защото не беше банално, и така тоз еп малко ме разочарова че го "завършиха" по този начин. Иначе ако си падате по такива бозици разбирам защо се радвате. Btw някой ако знае дали и кога ще излиза BluRay версия да пише.
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Сря Сеп 30, 2009 9:24 pm |
|
Jo jan |
|
|
|
Но това са ДВД-тата и блу-рея в Япония нали? Тоест нямат официални субтитри. Та за да си го купи човек и да разбере нещо ако не знае Японски трябва доста да чака...или не е така? Нищо де, то вече си има групи които ще субват Блу-рей версията от това което съм чел та няма лошо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Bakemonogatari {Лято 2009} Публикувано на: Чет Окт 01, 2009 5:03 am |
|
erejnion |
|
|
|
Jo jan написа: Но това са ДВД-тата и блу-рея в Япония нали? Тоест нямат официални субтитри. Та за да си го купи човек и да разбере нещо ако не знае Японски трябва доста да чака...или не е така? Нищо де, то вече си има групи които ще субват Блу-рей версията от това което съм чел та няма лошо така или иначе можеш да си намериш асс файловете и просто да гледаш БР версията със субтитрите на обикновената btw Staple Stable the single is out ^_^ ше го кача в докс като го сваля едит: цък за сингълаedit2: the BD rip is BEAUTIFUL
Последна промяна erejnion на Съб Окт 03, 2009 1:07 am, променена общо 1 път
|
|
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|