Ех, едно време друго не исках да погледна... тей де, да пусна xD После нуждата от хард на староя комп си каза думата и ги забравих на един диск... Но като няма какво да се слуша винаги се връщам на тях. Даже сега си пуснах Mann gegen Mann~ и ще си прослушам любими парчета. А между другото, английските версии изобщо не ме радват. Като отделни текстове не са чак толкова зле, но като цяло... >.<
Във Форума всички са толкова компетентни ...
Заглавие: Re: Музика: Rammstein
Публикувано на: Сря Сеп 02, 2009 11:40 am
Thaumaturgist
Регистриран на: Пет Сеп 29, 2006 3:53 pm Мнения: 7578 Местоположение: В разпадащата се аура на БДЖ
Напротив, с тези два албума групата си затвърди стила, а сега взеха че го измениха. На Рамщайн им ходи да са по-ексцентрично звучащи (електроника и специфично звучене на китарите и барабаните), това си ги прави доста уникални
Публикувано на: Чет Окт 15, 2009 12:15 pm
GoDSmAcK
Регистриран на: Чет Окт 27, 2005 8:33 am Мнения: 4133 Местоположение: The frontline
Напротив, с тези два албума групата си затвърди стила, а сега взеха че го измениха. На Рамщайн им ходи да са по-ексцентрично звучащи (електроника и специфично звучене на китарите и барабаните), това си ги прави доста уникални
Абе аз недочувам вече май. Изобщо не забелязвам да са си изменили стила. И електрониките изобщо не са изчезнали. Като изключим Pussy, която още със сингъла не ме кефеше, всичко останало е на ниво, даже прави впечатление много по-комплексните парчета спрямо простия Rosenrot. Новият албум доста напомня Mutter, въпреки, че определено втория си остава, според мен, най-добрият техен албум.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 131 госта
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения