|
Дата и час: Вто Мар 04, 2025 9:52 am
|
Виж темите без отговор | Виж активните теми
 |
|
 |
|
Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Сря Юли 08, 2009 11:03 am |
 |
bane |
|
 |
|
Oo 200 долара ми се струват доста прилична сума за бокс сет, в който най-интересното нещо ще е the making of-а. За мен поне... Иначе честито. Приятно разглеждане на сторибордове.
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 1:45 pm |
 |
drazen |
|
 |
|
 I'm so proud of my little son bane написа: Oo ---- долара ми се струват доста прилична сума за бокс сет, в който най-интересното нещо ще е the making of-а. За мен поне... Иначе честито. Приятно разглеждане на сторибордове.  шшшшшШшшшш по-добре да не споменаваме паричната стойност като си получа новата библиотека ше покажа и мангите дет имам
Последна промяна Nimeria на Чет Юли 09, 2009 2:00 pm, променена общо 1 път |
Reason: дабъл постингът е забранен ^^ |
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Чет Юли 09, 2009 4:17 pm |
 |
bane |
|
 |
|
drazen написа: I'm so proud of my little son съвет... не му давай да се докосва до моливи, ако все пак се докопа до тях го бии през ръцете... тфа да си художник е ебати неблагодарната работа.Вчера се надрусах с терпентин, но за сметка на това напълно унищожих едно платно... супер, нали? не че аз съм художник... явно в това се крие проблемът.дребния обаче е готян. Тоя апокалиптичен поглед разбива Интересно ми е колко манги имаш... Говори в цифри! + приложи снимка на личната карта и адресна регистрация... аз сам ще разбера кога апартамента е празен
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: myfart: confused mofo  Публикувано на: Съб Авг 08, 2009 2:29 pm |
 |
Nimeria |
|
 |
|
Sango-chan написа: епик.
симпли епик @.@ То Чанго си го каза - епик.
_________________ Louise - mein Herz Jetzt komm zur Ruh Mit meinen Tränen decken wir uns zu, Ich und du...
|
|
|
|
 |
|
|
 |
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|